kahir ekseriyet3
profili

  • çağrı taner'in tehditleri

    ilgili flood

    öncelikle herkese merhaba,

    çevremde birkaç dostumun da yaşadığı, sonradan sosyal medyada araştırınca aynı şikayetlere denk geldiğim bir olayı anlatmak istiyorum.

    şimdi bu çağrı taner denen arkadaş, sosyal medyada tehdit ve zorbalıkla tekel olmaya çalışan bir isim. birçok sosyal medya platformundaki büyük hesaplar onun. konuyla ilgili bir twitter floodu bıraktım yukarıya isterseniz direkt onu da okuyabilirsiniz.

    bu arkadaş ne yapıyor? diyelim ınstagramda ya da twitter üzerinde orta düzeyde takipçili ve etkileşimi yüksek bir sayfanız var, size özel olarak mesaj atıyor. sayfayı kendisine çok komik bir rakam karşılığında satmanızı istiyor. karşı taraf eğer sayfayı satmazsa tehditler başlıyor ve ilerleyen süreçte o sayfayı kapatmak için milyonluk hesaplarından size spam atıyor. yani sayfanız kapansın diye elinden geleni yapıyor.

    bununla da bitmiyor tabi, bu arkadaşı bilen bilir bir ara telefon ödüllü, araba ödüllü ve hatta ev ödüllü çekilişleri vardı. illegal bir ağ üzerinden, vergi vermeden gayet alenen bu sistem uygulanıyordu. şu an hali hazırda 'goygoynetwork' adında bir kuruluşu var ve büyük meblağlar karşılığında reklam adı altında vergi bile vermeden paralar aklanıyor. konuyla ilgili birçok fenomenin de içinde olduğu davalar da açılmıştı zamanında.

    bitti mi bitmedi... bu arkadaşın thodex dolandırıcısı faruk fatih özer'in de arkadaşı olduğu biliniyor hatta fotoğrafları bile var. o fotoğrafta süleyman soylu da yer alıyor, aşağıda...

    bu polatlar olayından sonra bence sosyal medyada ilk bakılması gereken kişi bu arkadaştır. sözlükteki avukat, savcı, hakim, gazeteci arkadaşları göreve çağırıyorum.

    lüks hayatından bir iki kare:

    https://ibb.co/tqcjvhg

    https://ibb.co/gsnxsm3

    ve sürprizli foto :)
    https://ibb.co/tbbpvyy

    https://ibb.co/c3gv792

    cagri taner kimdir diyenler için erlik'in videosu:
    link

    bir kullanıcıya attığı tehdit mesajları:
    https://ibb.co/tkrtdwc

    karadağ'da 5 bin euroluk kumarhane locasında çıkan görüntüleri
    haber

    bir sözlük yazarının da hesabını spamlamış
    video

  • 30 kasım 2022 kılıçdaroğlu tweeti

    umuyorum 3 aralık'ta aday olmadığını açıklar.

  • mercedes audi ve bmw'lerle gelen 713 bin gurbetçi

    haber
    akın akın giriyorlar. öyle böyle değil harbi harbi giriyorlar. 1500-2000 euro maaş alan almancılar, altlarında mercedes, audi, bmw ve muadil araçlarla güle oynaya memlekete geliyor. sorun gelmeleri değil. sorun, buraya gelip fakir edebiyatı yapmaları.

    örnek veriyorum:
    --- spoiler ---

    almanya'dan gelen ali uslu: ''türkiye'ye giriş yaptığımızda toprağı öpmek istiyorum, o kadar özledim" ifadelerini kullandı.
    --- spoiler ---

    ulan dalyarak, madem özledin gel yaşa. bir gör geçim derdini, o altınızdaki arabayı almak için 1238148 sene çalış da göreyim özlüyor musun, kaçmak için fırsat mı kolluyorsun görelim hep birlikte.