kaptonur4
profili

  • ben ayrılmak istiyorum diyen sevgiliye cevaplar

    başlık altında atıp tutanların büyük çoğunluğunun kurusıkı salladığı cevaplardır.

    belli bir süre birlikte olmuş insanlar finale gelmeden ortada bir sorun olduğunu anlayamıyorsa zaten sevgili olamamışlardır. her şeyi geçtim sorunu göremediniz, her şeyin iyi gittiğini düşündüğünüz bir anda karşı taraftan "ben ayrılmak istiyorum" cümlesini duyduğunuzda insan sebebini sorar amk! yok neymiş efendim siktir git dermiş, peki dermiş yok kapı gösterenler falan* sizde bunları yapacak karakter yok amk hiç öyle alfalık taslamayın. eğer hayatınızdaki insan eğlenmek için takıldığınız birisiyse bir nebze anlarım zaten sikinizde değildir ama az da olsa değer verdiyseniz sebebini sorarsınız. sormanın amacı o sorunu düzeltirim olayı değil ilerideki ilişkilerde yaptığın hatayı tekrar yapmaman içindir. yoksa ben ayrılmak istiyorum diyen insan bunu 40 defa düşünmüştür ve bitirmiştir kafasında. geri dönse de bir sikim olmaz. okey dermiş yarramın kafası sanki bana ingiliz kraliyet ailesi mensubu*

  • internet cafe'lerde cs oynanan karanlık dönem

    karanlık dönem değil aksine karanlık döneme girmeden önceki son çıkış olan dönem.

    ulan ne güzel yıllarmış be! kıymetini bilememişiz hayat hep öyle gidecek sanmışız çok yazık.

  • rüyaların geleceği gösterdiği gerçeği

    gördüğüm ve rüyada gördüğüm olayın yaşandığını, rüyayı da bu olay yaşanmadan önce internet ortamına kaydederek kanıtlayabileceğim bir olay yaşandı hayatımda.

    olay meşhur 15 temmuz öncesi. rüyamda evimizin balkonunda (evimizin önü anıtkabirden külliyeye kadar meclise kadar açık bir görüşe sahip) sigara içerken birden bir uçağın gelip ankara semalarını bombalamaya başlamasını korkarak izledim. görselin birebir aynısı olmasa da rüyamda bombalamanın akşam saatinde olduğu vardı ve benim bunu balkondan korkarak izlemem vardı. aynısı yaşandı ve benim elimde sigara vardı. rüyamda bombalayan uçak bildiğiniz yolcu uçağıydı. haliyle gerçekte böyle bir şey mümkün değil. 15 temmuz olmadan da bu rüyayı başka bir sözlüğe entry olarak yazmıştım. hala duruyor o entry. şimdi hayatımda aklımın ucundan bile geçmeyecek bir şeyi nasıl olurda rüyamda gördüm? hani burda atıp tutanlar varya yok onlar bilinçaltının bla bla... yok beyin bla bla... bu konuda çok ahkam kesmeyeceğim çünkü derinlemesine bir bilgim yok ama islamda bu konu hakkında (geleceği görme demiyorum rüya diyorum) çok şaşıracağınız bilgiler var. uyumakla ölmek kardeştir ve uykuda ruh bedeni terkeder. bu terk esnasında boyutlar arasında neler yapar neler döner artık o ruhun bileceği bir iş. zaman kavramının eğilip bükülebilen bir şey olduğunu zannımca çoğu kişi bilir. ya ruh zamanlar arası bir yolculuk yapıp da gördüğü şeyleri beynimize yüklüyorsa?

  • türkiye'nin en kötü araba kullanılan şehri

    manisa'yı tek geçerim. o kadar şehir gezdim manisalılar araç kullanmasın lütfen.