gfbemre19074
profili

  • nicolas anelka

    koray'a faul yapmamış, tank gibi vurup geçmiştir. üstünden 10 yıl geçmiş, golü unutulmamıştır.

    http://www.dailymotion.com/…ce-nicolas-anelka_sport

    şu gole faul demek için beşiktaşlı gözlüğü takmak ve yıllar yıllar boyu mağdur rolu oynamak gerekmektedir. buna faul diyen adamlar sonra ağbi premier league yaaa diyor ben de ona yanıyorum.

  • cb olması istenen adamın mb olmasını istememek

    matematiği ve mantığı beginner seviyesinde olan mhplilerin anlayamayacağı durum.

    olay şöyle gelişiyor sene 2014 cb seçiminde akp ve hdp kendi adaylarını çıkarıyor. chp de mhp'ye gidip ortak aday çıkaralım diyor ve iki parti ortak aday çıkarıyor. sonra mhplilerin oylarıyla rte cumhurbaşkanı oluyor arası ayrı konu.

    sene 2015 aynı sayıda mv'ye sahip olmayı yediremeyen mhp hdp'yi yok sayıyor. hdp de bizi yok sayan partinin adayına oy vermeyiz diyor. yani hdp sadece chp'nin adayına oy verebilirim diyor. bu noktada 132 mv ile chp'nin milletvekili sayısının ve oy oranının mhp'nin 2 katına yakın olduğunu da belirtelim. işte burada beginner matematik devreye giriyor.

    chpliler ekmel bey'e oy verirse 132 + 80 = 212, akp adayı seçilir.

    mhpliler baykal'a oy verirse 132 + 80 + 50(80) = 262(292) chp adayı seçilir.

    yorulmuşsunuzdur heralde gidin biraz tererö yazın

  • eskişehir'de vatmana artislik yapan eylemci

    video'nun altında yazanlar

    --- spoiler ---

    eskişehir’de toplu sokak hayvanı ölümlerini protesto etmek amacıyla yürüyüş yapan gruptaki bir hayvansever genç kıza arkadan gelen tramvay çarptı. genç kız ayağından hafif şekilde yaralanırken yürüyüşe katılanlar, durmayıp yoluna devam eden kadın vatmanın kullandığı tramvayın altında kalma tehlikesi yaşadı.

    --- spoiler ---

    ve bundan keyif alan insan kılıklılar var aramızda

    (bkz: git kendine sövdürmeden aktroll)

  • hdp'nin zaferini chp sağladı diye öten kemalist

    öncelikle iki parti arasında kardeşlik rüzgarları eserken bu mal beyanını kınıyorum.

    sonralıkla, haluk koç'un partimizden akın akın hdp'ye gittiler diyecek hali yok ya kardeş. açarsın chp'nin kalesi olan yerlerde hdp geçen seçim ne almış bu seçim ne almış görürsün. çevremde yerelde chp'ye oy verip bu seçimde hdp'ye veren insan sayısı chp'ye verenden fazla aq. kadıköy'de oturuyorum, yerelde 3 hdp çıkan sandığımda 30 hdp çıkmış. kafa sikmeyin yani. sırrı süreyya önder demirtaş bile çıkıp emanet oyların farkındayız derken siz kim köpeksiniz? yine 2011'de 26 olan yerel seçimde 27'nin üstüne çıkan chp oyları belki hayatının en iyi kampanyasıyla 25'e düşmüş olabilir mi? chp'den hdp'ye giden oy en az yüzde 2'dir. %3'ü bulabilir. anketlere bakarak bile bunu görebilirsin, sandıkta terleyip ya bilal balkona çıkarsa diye hdp'ye basan chp gençlik örgütünden arkadaşıma ayıp bu senin yazdıkların.