objektif yorum10
profili

  • türk kadınında fantezi iç giyim hevesi olmaması

    türk erkeğinin her halta hallenmesinin sonucudur. kızların tahrik edici bir şey giymesine gerek kalmıyor.

  • 17 şubat 2024 tarık çetin'in yediği gol

    fb altyapısında yetişmiş ve maçtan 5 dakika önce as kaleci sakatlanınca oyuna ilk on birde başlayıp 2 gol yiyen kalecinin yediği goldür.

  • 1 ocak 2024 cb iletişim başkanlığı açıklaması

    kendi halkını değil arapları haklı gören ve haklı çıkarmaya çalışan açıklamadır...

  • 2 günde 26.000 teröristin etkisiz hale getirilmesi

    ülkede 100 civarında terörist kaldı diyenlerin yeni söylemidir.

  • şengör ailesinin sıfırdan zengin edilmesi

    mantıklı yatırımdır. yatırım yapılan aile, dünya çapında bir bilim insanı yetiştirmiş ve kurdukları şirketler 100 senedir ayakta.

    güncelleme: atatürk ve cumhuriyet düşmanı kuduz köpekler küfür yağdırıyor :) cumhuriyetin 100. yılı öncesinde kudurmanızı tetiklemek güzel oldu. havlayın bakalım.

  • 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı

    2 hafta önce kopenhag maçında iskandinav penisi yalayan, 2 gün öncesine kadar ingilizlere kucak dansı yapan tescilli kıskanç şikecilerin şimdi de alman poposu yalamaya başladığını gösteren maçtır. cimbom her hafta başka bir milletin kucağına oturtuyor bunları.

    kura çekildiği zaman ölüm grubuna düştüğümüzü görüp 0 çekeceğimizi iddia edenler, asıl kendilerinin 0 çeken takımlar olduğunu unutanlar ismini duymadığımız takımları zar zor yenerken destan yazmış gibi hava atıyorlar. bir de bizim şl performansımıza laf ediyorlar. hani 0 çekecektik lan? bize 0 çekecek dediniz biz old trafford'da üçlü çektirdik. siz de gidip rakip oyunculara üçlü çektirdiniz.

  • 26 temmuz 2023 nagehan alçı'nın boşanma açıklaması

    şu paylaşım ile duyurduğu hadisedir. elbette bizi ilgilendirmez rasim ozan'la nagehan'ın neler yaşadığı ancak paylaşımın sonuna "çocuklarımız olduğu için medya paylaşımlarında hassas olun" buyurmuş hanımefendi... insan sormadan edemiyor, kendisi, ordunun tertemiz subayları hapisteyken onların eşleri için "takvimlere soyunsunlar" derken o subayların eşleri ve çocukları yok muydu? şimdi hangi yüzle böyle bir saygı bekliyor?

    görsel

  • 17 temmuz 2023 milli takımın şampiyon olması

    2023 kadınlar milletler ligi'ni ebrarlı, melissalı, cansulu, elifli, gizem örgeli milli takımın kazanması olayıdır.

    baş belası olan ve milli takımı vakıf bank'ın hazırlık kampı olarak gören guidetti gittiği anda şampiyon olduk. melissa vargas'ın takıma katılması ise bir diğer etkendi...

    bu ülkede bu kadınların bir şeyler başarabilmesi, sevinebilmesi, gülebilmesi, kazanabilmesi içimizi umutla dolduruyor. her şeye rağmen senelerdir bu kızlar sayesinde nefes alıyoruz. futbol takımımız hiçbir halt başaramayıp pişkin pişkin sırıtırken bu kızlar her yenilgi sonrasında hüngür hüngür ağladı. şimdi bu sevinç gözyaşlarını en çok onlar hak ediyor.

    not: şu anda dünya sıralamasında lideriz, zirveyiz. zaten buraya dünyanın en iyi takımları olan italya, çin, abd gibi devleri dev'irerek geldik.
    görsel

  • c. ronaldo'nun galatasaray'a transferi

    kerem'in 7 numaralı forma için ikna edilmesi halinde gerçekleşmesi kesin olan transferdir. tek sorun kerem bey'i ikna etmek. kerem numarayı bırakmayı kabul ederse ronaldo bizde yani, tek sıkıntı bu şu an.

  • diyanet'in aşırı bilimsel evrim teorisi fetvası

    diyanet işleri başkanlığının aşırı bilimsel evrim teorisi fetvası şeklinde açmak istediğim başlıktır.

    bilindiği üzere ülkemiz bilimin, fennin ve teknolojinin, hepsinin ötesinde "akademik özgürlüğün" zirvesini yaşıyor yirmi yıldır. ilmin adeta asrı saadet devri olan bugünlerde bilime olan sonsuz saygısı ve yetkinliği nedeniyle ülkemizin en saygın kurumu olan diyanet işleri başkanlığımıza çok kısa bir soru yönelttim.

    "charles darwin tarafından ileri sürülen ve bazı değişikliklere uğramakla beraber günümüzde bilim camiasında kabul gören evrim teorisi'ne inanmak islam'la çelişir mi?" dedim. ülkemizin nadide bilim yuvalarından birisi olan sevgili diyanet işleri başkanlığımız 21. yüzyılın en bilimsel cevabını bana gönderdi, lütfetti. ben de tebliğ görevi üstlenen bilinçli bir vatan evladı olarak diyanetimizin verdiği modern bilimin zirvesini temsil eden o aşka getirici cevabı siz bilimseverlerle paylaşmaktan tarifi imkansız mutluluklar duyuyorum. işte diyanetin evrim teorisi fetvası:

    "islam inancına göre, başta insan olmak üzere her bir varlık türü ayrı ayrı yaratılmıştır. dolayısıyla evrim teorisinin en temel argümanı olan, bütün türlerin tek bir türden oluşması ve evrilerek yeni şekiller alması anlayışı, islam’ın ve diğer semavi dinlerin kabul edeceği bir anlayış değildir. isminden de anlaşıldığı gibi evrim teorisi, bilimsel olarak kanıtlanamayan, teori düzeyinde kalan ve pek çok eleştiriye hedef olmuş bir nazariyeden ibarettir. oysa yaratılış konusu kur’an’da üzerinde en çok durulan konulardandır. bu bağlamda; göklerin ve yerin yaratılışı, yeryüzündeki canlı ve cansız varlıkların yaratılışı, insanın yaratılışı kur’an’da özellikle konu edilmiştir. kur’an-ı kerim'in pek çok ayetinde ve peygamber efendimizin hadislerinde ilk insan olarak adem (a.s)’in yaratıldığı ve daha sonra insanların çoğalarak topluluk ve kabileler haline geldiği ifade edilmiştir. (bkz nisa, 4/1)."

    bakınız burası çokomel fıçısına düşmüş kadar kıymetli. ne diyor diyanetimiz?

    --- spoiler ---

    isminden de anlaşıldığı gibi evrim teorisi, bilimsel olarak kanıtlanamayan, teori düzeyinde kalan ve pek çok eleştiriye hedef olmuş bir nazariyeden ibarettir.
    --- spoiler ---

    ben size ne sormuşum sayın diyanet? evrim islam'la çelişir mi demişim... siz de çıkıp dersiniz ki "hayır, çelişmez, hem müslüman hem 'evrimci' olabilirsin"... yahut dersiniz ki "bizi bilim falan alakadar etmez. biz mushafa bakarız. evrim kuran'la çelişir. 'evrimci' isen müslüman olamazsın"... bu kadar...

    ama bu sayın diyanet ne yapıyor? evrimsel biyoloji gibi günümüzün en çok çalışılan, test edilen, deneye ve gözleme tabi tutulan bilim sahasını o konu hakkında hiçbir şey bilmediği halde "çürümüş" olarak tanımlıyor... iyi de sayın diyanet bu sizin işiniz değil ki... siz uluslararası yayınları olan evrimsel biyologlardan fikir aldınız mı da evrim teorisini "bu sadece bir teori" seviyesinde ele alıyorsunuz?.. hangi bilimsel yetkinlikle evrim teorisini çöpe atıyorsunuz? "evrim teorisi sadece bir teoridir" derken bilimsel teorilerin nasıl oluştuğunu ne kadar biliyorsunuz? "evrim eleştirilere hedef olmuştur" diyorsunuz da bu eleştirilerin hangi "bilimsel" dergilerde yer aldığına dair neden tek kelime edemiyorsunuz?

    gerçekten söylenebilecek çok şey var da neyse...

    not: sorunun ve cevabın tamamının ekran görüntüsü ektedir.

    görsel