ampirikuku2
profili

  • erkekler 324 günde 228 kadın öldürdü

    sanki ben öldürmüşüm gibi yapılan haber. bütün bir erkek türünü zan altına alarak haber yapmak çok hoş oluyor galiba. sabah kalkıp işe gidiyorum, iş çıkışı spora gidip eve geliyor, sonra da oyun oynuyor, zıbarıp yatıyorum. kimseyle bir işim yok, höt dediğim yok. benim gibi binlerce erkek var. sonra gelip burada amiplerin yazilarini okuyoruz.

    bütün mal oğlu mallar birbirinizi buluyor, üredikçe ürüyorsunuz. başınıza 50 çeşit musibet geliyor, sebebi ben oluyorum öyle mi?
    hassiktirin lan oradan.

  • teiaş'ın özelleştirilmesi

    uzunca bir süredir çalışan eski teçhizat(güç trafoları,akım trafoları,gerilim trafoları) yenisi ile değiştiriliyordu.ki bu malzemeler ülke çapında milyar liraları bulur.sebebini zaten bilen biliyordu ama salağa yatan çok kişi vardı.bu tipleri yatırıp sikmedikleri için yönetimimiz haksız.

    her neyse 2 sene içinde bütün sistem modern hale getirilip alacak firmaya paket halinde teslim edilir.sponsoru da halk olacak haliyle.

    adamlar gider ayak her türlü şeyi göze almışlar çünkü böylesine stratejik bir kurumu satmak,ülkeye ihanet etmekle aynı sınıftadır benim için.