haberde görülendir
üzerinde türk bayraklı kamuflaj ile okula giden kız çocuğuna ağzının suyunu akıtıyor. elinde silahla saçma sapan videoları var.
çocuk, kadın, erkek hiçbirimiz güvende değiliz. bu kızı takip edip tenhada saldırmayacağının hiçbir garantisi yok. elindeki silahla yarın başka bir insanı öldürmeyeceğinin hiçbir garantisi yok! üstüne para verip besleyip suç makinesi ithal ediyoruz.
bu konunun gündeme gelmesi için kızın öldürülmesi veya tecavüze uğramasını mı bekleyeceğiz? pardon, adam yolu çekiyordur kız da oradan geçmiştir bu kadar da kötü niyetli olmayalım.
video
selini2 profili
-
okula giden kız çocuğunu takip eden afgan
-
kedi köpeği ağzından öpen insan
mikrobiyolojiden haberi olmayan insandır. evcil de olsa başınıza ne geleceğini bilemezsiniz.
çinli adam yarasa yedi diye ortalığı ayağa kaldırıyoruz. bu sadece onun biraz daha masum versiyonu. hayvanın salyasıyla doğrudan temasa geçiyorsunuz hatta belki de siz onu öpmeden önce vücudunu yalarken dışkısıyla da temas etti. aşısını da yaptırsanız temiz de tutsanız asla %100 emin olamazsınız.
“emin ol senden temizdir.” kafasını da anlayamadım. sen insansın ben de insanım. karşındaki seninle aynı tür değil ki. onun vücudunun dirençli olduğu ama sen yakalandığında seni yataklara düşürebilecek pek çok hastalık var. fark etmezsin bile. hayvan düşmanı falan da değilim, sevginizin dozunu ayarlamayı bilmenizde fayda var.