canavar geliyor kacalim2
profili

  • 12 haziran 2021 sedat peker tweet'leri

    edit: yeni tweet'ler geldikçe eklenecektir.

    edit1: sanıyorum ki son günlerde birilerinin halkı dolandırması ve devletten birilerinin bu paralardan pay sahibi olarak halkın malına çökmesi ile ilgili iddialar ortaya atarak bu kesimlerin tepki göstermesini bekliyor. hakkınızı siz arayacaksınız ben sadece gösteriyorum hepsi sizin paralarınız ile zengin oldu diyor. ancak bu kesimlerden hala ses yok. onlarla savaşma yolu olarak böyle bir yöntem seçmesi mantıklı. intikamımı halk alacak diyor. ama unuttuğu şey türk halkı artık hiçbir konuda ses çıkarmıyor.

    "1-sayın @ismailsaymaz bey, bir televizyon programınızda arnavutluk’ta bir gün bile sedat peker kalamadı demişsiniz. şimdi bu beni çok üzdü. ben resmi olarak kosova’da görünürken, tüm polisler, herkes beni kosova’da ararken, ben arnavutluk’ta kalıyordum.

    2-@ismailsaymaz bey,benimle ilgili her şeyi söyleyebilirsin, ancak profesyonelliğim konusunda küçültücü bir örneği asla kabul etmem.belki kafan karışmıştır.resmi olarak kosova’da görünüp kendisi nasıl arnavutluk’ta olabilir diye.sır burada.ben magıc turk’üm,yani sihirli türk’üm."

    https://twitter.com/…tatus/1403628411877220354?s=20

    "1-lan pambıkören, senin oyak’a total’i fahiş fiyatla nasıl sattığını işledikten sonra milangaz dosyasına geçeceğiz.

    2-pambıkören, baban meteliğe kurşun atarken milangaz’ın gerçek sahibi şevki kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkanı nasıl açtığınızdan başlayıp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın milangaz da dahil birçok mallarına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım.

    3- lan pambıkören kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım. sizi deli edeceğim.

    4- pambıkören, babanın meşhur bir lafı vardı ya senetle verseler tüm istanbul’u satın alırım sözünü eskilerin hepsi bilir. çünkü baban kimseye parasını ödemezdi. hem mafya hem devlet bağlantılarıyla mallara çökerdi.

    5-seninle işim bittiğinde tüm mallarını kaybedeceksin. yönetim değiştiğinde de kesin cezaevine gideceksin.

    6- pambıkören, demirören medyadaki çakma gazetecilerini ve çakma tartışmacılarını da aynı akıbet bekliyor. hepiniz göreceksiniz. hepinizi deli edeceğim.

    7- milangaz dosyasının tamamı bende. okumaya başladım. yüzde altmışına nasıl çöktüğünüzün evrakı da bende. göreceksiniz.

    8- mehmetçiğin paraları olan oyak’a total’i fahiş fiyatla sattığınızda yeni yönetimdeki hangi üyenin bu yasadışı, bunu imzalamam dediğini dahi biliyorum. her şey çok eğlenceli olacak."

    https://twitter.com/…tatus/1403647456701788160?s=20

    "1-kırk yaşın altındaki kardeşlerim, ben kurtarıcı değilim. zaten kurtarıcı diye bir şey yoktur. ben sizle anlaşma yapmış olan kırk yaş üstü birisiyim. siz bana intikamımı almamda yardımcı olacaksınız, ben de size kurtarıcıya ihtiyaç olmadığını kanıtlayacağım.

    2-kırk yaşın altındaki kardeşlerim, kurtarıcı olmak doğru soruyu sorabilmektir. doğru soruyu sorabilirsen ve sorunun cevabını almak için ısrarcı olursan, toplum kurtulmuş olur.

    3-kırk yaşından küçük kardeşlerim, çiftlikbankın kurucusu olan mehmet aydın isimli şahıs bolivya’da falan değil, belarus’ta. belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı ınterpol kararıyla alıp türkiye’ye getiren yüce devletimiz, bu şahsı acaba neden getirmiyor?

    4-kırk yaşından küçük kardeşlerim, belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. bu şahsın yanına belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir.

    5- ben örnek alınacak kişi değilim. kurtarıcı değilim. bazılarından kendi intikamımı alabilmek için size doğru soru sormayı ve onu takip etmeyi öğretecek kişiyim."

    https://twitter.com/…tatus/1403662966608719884?s=20

    "40 yaşından genç kardeşlerim(40 yaşından büyükler misafir)güvenli bir ortam henüz oluşturamadım.bu yüzden videoyu yayınlayamayacağım.ancak hemen bozulmayın.aperitiften daha güçlü ara sıcaklar mutlaka yayınlayıp bunları deli edeceğim(yayın instagram / twitter hesaplarımdan olacak)"

    https://twitter.com/…tatus/1403757995914412042?s=20

    "1-bazı insan müsveddesi çifte dilimlenmiş kaşarlar, benim için anlaşma yaptı diyorlar. şükürler olsun biz kahpe kursağında büyümedik. bu sözleri söyleyenler cahilliğinden söylüyorsa sözüm yok. ancak kahpeliğine söylüyorlarsa, onlar kesin kahpe kursağında büyümüşlerdir.

    2-yarın yayınlayacağımı söylediğim ana yemek öncesi ara sıcağımı gördüklerinde benim onlar gibi olmadığımı anlayacaklar.

    3-ben bu yola çıktığımda aracı olarak beni arayanlara, merkez bankasının anahtarını verseler de vazgeçmem demiştim. ben eminim ki bunları söyleyen kahpelere 1 milyon dolar verseler, bunlar onurlarını, şereflerini, namuslarını da satarlar.

    4-ben size anlatılan sedat peker değilim. sizin tanıdığınız sedat peker başkası. ben başka bir adamım. siz avcıların anlattığı hikayeye inanmayı tercih ettiniz. ilk defa hikayenin gerçeğini aslandan dinlemektesiniz.

    5-beni kurban etmek istediler. daha önce söylediğim gibi, kurban öküzden olur, koyundan olur, deveden olur. aslandan kurban olmaz. biz aslanız aslan."

    https://twitter.com/…tatus/1403788721409904640?s=20

  • 10 haziran 2021 sedat peker tweet'leri

    edit: yeni tweet attıkça güncellenecektir.

    "süslü süleyman, aslan süleyman, benle ilgili insanları emniyete alıp ifade aldırıyorsun ya, kendini boşuna yorma. onların hepsi normal insanlar. hiçbir şey çıkaramazsın. bütün her şey benim beynimin içinde. size zekaya saygı duymayı öğreteceğim. bu işin finalinde delireceksiniz.

    süslü süleyman, kaplan süleyman, söz namus. ayın 4’ünün içişleri bakanlığı’nın kayıtlarını yayınla. hts kayıtlarını yayınla. söz namus kafama sıkacağım. yüce divan’a gideceksin. bu işin finalinde delireceksin.

    süslü sülü bugün gözaltına aldıracağın arkadaşlardan da bir şey çıkmaz. yarın aldıracaklarından da. sen çakmasın oğlum, sen mahalle kaşarısın. bir tripoda kameraya yenileceksin. bu işin finalinde delireceksin.

    bana lütfen sayın doktorum de."

    https://twitter.com/…tatus/1402881715597676544?s=20

    "anonsçu veysi (ateş) hani açıklama yapacaktın, neden yapmıyorsun? sen bir açıklama yap (hediyen bende hazır). sadece de ki, ben hem 45 milyon konusunda, hem de otele çökmek konusunda aracılık yapmadım, yapmak istemedim. (hepinizi deli olacaksınız)"

    https://twitter.com/…tatus/1402886876000890880?s=20

    "kıymetli kardeşlerim, muhalefete siz beceriksizsiniz diye lütfen yüklenmeyin. rahmetli annem kimseye zahmet verme, kendi işini kendin gör derdi (40 yaş altı kardeşlerim, kimseye gerek yok, biz bunları beraberce deli edeceğiz)."

    https://twitter.com/…tatus/1402900030894260225?s=20

    "bizim ülkemiz çok büyük rezaletler gördü, ancak suç örgütü lideri dedikleri kişinin içişleri bakanlığının kamera kayıtlarını yayınlayın kafama sıkacağım demesine karşı çaresiz kalışını hiçbir zaman görmedi. siz devletin namusunu kirlettiniz."

    https://twitter.com/…tatus/1402900252986839041?s=20

    "1-pambıkören, oyak yönetimi, geliyor gelmekte olan. vatan millet, din iman dediniz, en son mehmetçiğin oyak’taki paralarına bile göz diktiniz. sizin namusunuz yok lan. sizin namusunuz servetiniz kadar.

    2-oyak’ın yönetimini fetö bahanesiyle nasıl değiştirdiniz? total gibi birçok kurumu fahiş fiyatla oyak’a nasıl çaktınız? din elden gidiyor, vatan elden gidiyor, arkada oyak’ın içini boşalt. namusunuz yok lan sizin.

    3-gittiğim ülkelere baskı yapmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. beni öldüremeyeceksiniz de, başarsanız bile hiçbir şey değişmeyecek. beni cezaevine atıp kurtulmak istediniz, şimdi nereye baksanız beni görüyorsunuz. hepinizi deli edeceğim.

    4-40 yaşından büyüklere bir şey öğretmek mümkün değil. 40 yaşından küçük kardeşlerim, asıl patronun sizin olduğunuzu, tüm devlet görevlilerinin de size çalıştığını vallahi size öğreteceğim, daha doğrusu size inandıracağım. şenlik o zaman başlayacak."

    https://twitter.com/…tatus/1402909973219262467?s=20

    "1- kıymetli beşiktaşlı kardeşlerim, şimdi anlatacaklarıma lütfen üzülmeyin. benim çok yakın bir dostum bizim pambıkören'in babasıyla çok iyi dosttu. arkadaşım pambıkören'in beşiktaş'a başkan seçilmesini kutlayınca babası gülüp ona şöyle demiş,

    2-ben yıldırımı şirketi batırmasın diye şirketten uzak tutmak için beşiktaş'a başkan yaptım. (buradan çıkan, beşiktaş'ı batırsın). vallahi bu anlattığım doğru, billahi doğru

    3-pambıkören, çiftçinin parasına ziraat bankası’nda çöktün. mehmetçiğin parasına oyak’ta çöktün. yoksa onların parasına da mı çöktün (bu şaka, böyle bir bilgim yok)? pambıkören, seni hem delirteceğim, hem de cezaevine göndereceğim."

    https://twitter.com/…tatus/1402920683064246274?s=20

    "1-kıymetli dostlarım, bizim kaşar sülüman bugün bir operasyon başlattı. beni hayatında bir kere gören veya telefonla konuşanları bile gözaltına alıyor.kaşar sülü,sen poliçe sesini bir de para sesini seversin.bizim arkadaşlarımız garip, onlardan para çıkmaz. boşa emek harcıyorsun.

    2- kaşar sülüman, benim ankara’da hiçbir suçum yok. niye operasyon iznini ankara’dan alıyorsun. ankara müdürü servet, organize başkanı resul, bölge idare mahkemesi başkanı esat, yine faaliyettesiniz. vallahi hepiniz paketlenip bir gün cezaevine gireceksiniz.

    3- ulan mahallenin kaşarı, kafama sıkacağım diyorum lan. niye ayın 4’ünün içişleri bakanlığı kamera kayıtlarını yayınlamıyorsun, sezgin baranın ayın beşinde yurtdışına çıkış evrakını yayınlamıyorsun?

    4- süslü sülüman, kaşar sülüman, ben utanmayı bütün dinlerin kültüründe yer almış bir terbiye sanıyordum. vallahi seni tanıdıktan sonra yanıldığımı fark ettim. sen ne gurursuz, onursuz bir şeysin?"

    https://twitter.com/…tatus/1402925318164320256?s=20

    "gazeteci sayın @ismailsaymaz, televizyon röportajında söylediklerinize katılıyorum. bahsettiğiniz suçlar örgütsel suçlar. bir tek şeye itiraz ediyorum. ben bu suç örgütünün lideri değilim, sadece üyesiyim. bu örgütte ara yönetici bile değilim."

    https://twitter.com/…tatus/1402928182689517568?s=20

    "bazı arkadaşlarımız benim iyi bir satranç oyuncusu olduğumu söylemişler. ben satrançtan daha çok, uzak doğu asya'da oynanan “go” oyununun felsefesini seviyorum. kırk yaşından küçük kardeşlerim, bu oyunun felsefesini mutlaka inceleyin."

    https://twitter.com/…tatus/1402932599899709440?s=20

    "1-40 yaşından genç kardeşlerim, “go” oyununun felsefesini, aikido sporunun ruhunu, trevanian isimli kim olduğu halen daha bilinmeyen fakat ben cezaevindeyken öldüğünü öğrendiğim yazarın shibumi kitabını okursanız, benim düşündüğüm akılcılık felsefesinin temelini atmış olursunuz.

    2-trevanian kod isimli yazarı, kitaplarını yayınlayan yayınevinin sahipleri bile tanımamaktaydı. kitaplarını şu sıralamayla okursanız,en enteresan yazarlardan birinin ruhuna sahip olmuş olursunuz: shibumi,infazcı,hesaplaşma, yirminci mil,katya’nın yazı, kasaba,kentte sıcak gece.

    3-inci sokağı isimli kitap, ölmeden önceki son kitabı. yazarın kendi hayatından betimlemeler yaptığı okunduğunda açıkça anlaşılmakta. serinin en son kitabı olarak bu okunursa, bütün her şey yerine oturmuş olacaktır."

    https://twitter.com/…tatus/1402973901093703695?s=20

    "1-kıymetli kardeşlerim, ilk eğitimde öğrendiğimiz alfabe sayesinde kitapları okuyoruz. sığ düşünce içinde kalmayıp her çeşit kitabı okursak bu kitaplar sayesinde de evrenin ruhunu okuruz. bana inanın. bunların hepsini deli edeceğim ve bunlara zekaya saygı duymasını öğreteceğim.

    2- aleister crowley’i okumak sizi maji üstadı yapmaz. edith piaf’ı okursanız (kaldırım serçesi) şarkıcı olmazsınız. hasta bakıcıların yazdığı, ruh hastalıkları hastanesindeki hastaların anılarını okursanız deli olmazsınız. seri katillerin hayatını okumak sizi seri katil yapmaz.

    3-rahibe teresa’yı okudunuz diye dünyanın en iyi insanı olmazsınız. hz ali efendimizin hayatını okursanız alevi olmazsınız. imam-ı azam ebu hanife hazretlerinin hayatını okursanız bu sizi sünni yapmaz. tüm bunlar size evrenin ruhunu anlamanız için basamak olur.

    4-devamlı bu kadar akıllısın ya da bu kadar kitap okudun diyerek bazı şeyleri neden yaptığımı sorguluyorsunuz.hepsinin bir cevabı var. konuşacağız,hepsini konuşacağız.sizden ricam; sağcılık solculuk,topçuluk popçuluk,şuculuk buculuk,bunlar hikaye şeyler,bunlara lütfen takılmayın.

    5- ben size kafamda kurguladığım modernleşmiş turan’ı anlattığımda faşistlikle hiçbir alakasının olmadığını göreceksiniz. sadece tüm temellerinin akılcılık üzere olduğunu anlayacaksınız ve çok şaşıracaksınız.

    6- ben süslü sülüyü, pambıköreni ve tüm diğerlerini deli ederken sizlerle de bu sohbetleri devam ettireceğiz. ülkede yaşayanların yüzde 37’sinin videodan haberi yok diyip sinirleniyorsunuz. bu çok normal ve doğal bir şey. boşuna sinirlenmeyin.

    7-amerika neredeyse dünyayı yönetiyor,amerika’yı ise yüz bin tane akılcı adam yönetiyor. amerika’da yaşayan ortalama 300 milyon kişinin büyük bir bölümünün dünyadan bihaber olduğunu bilseniz gerçekten şaşırırsınız.yüzde 37’ye takılmayın.siz hedefe odaklanın.aslan avını yapacağız."

    https://twitter.com/…tatus/1402991787031941128?s=20

    "1-lan kaşar sülü, benim bu dünyada şaka yaptığım 65 yaşındaki tek insanı gözaltına aldın (haksız yere). ben onla on gün görüşemezsem psikopata bağlarım. seninle o zaman doktor hasta ilişkimiz biter. lan sen ne onursuz, gurursuz, haysiyetsiz bir adamsın? ulan namusun yok mu senin?

    2-süslü sülü, sen gerçekten onursuz şerefsiz bir adamsın. gündemi değiştirmek için ameliyatlık, 65 yaşında adamı gözaltına alıyorsun. ayın 4’üne ait kamera görüntülerini yayınlasana. senin onurun, gururun, şerefin, hiçbir şeyin yok mu?

    3-kaşar süleyman, erkeksen gelsene, senle biz baş başa çıkalım. ama polis kardeşlerimizi, asker kardeşlerimizi, istihbaratçı kardeşlerimizi dahil etmeyeceksin. içişleri bakanlığı’nda bir deli oturuyor diyordum. şimdiki fikrim ise gerçek bir kaşar oturduğu yönünde.

    4-eğer mahkemeye baskı yapıp feridun başkanı tutuklat, yüce allah’a yemin olsun o zaman göreceksin

    5-lan kaşar sülü, diyorsun ya bir yasadışı grupla ilgim çıksın istifa ederim diye; ulan sahtekar, başta ben olmak üzere ülkedeki bütün yasadışı gruplarla ilgin var, ilişkin var. lan sen nasıl bir insan türüsün? gururun yok mu lan senin?

    6- lan süslü sülü, yarın hemen gidip bir şehit ailesinin evinde namaz kılıp resmini çektir. sen böyle sahtekarlıkları çok iyi bilirsin. din elden gidiyor, vatan elden gidiyor, çalll. sana hırsız desem hırsızlara hakaret olur. sen adam değilsin."

    https://twitter.com/…tatus/1403008438918172680?s=20

    "1-lan kaşar sülü, thodex soyguncusu fatih özer’e bir günde interpol kararı çıkardık ancak arnavut polisi elinden kaçırmış hikayesini millete yutturdun. ama ben doğrusunu herkese anlatacağım. sen bilmiyor musun arnavutlukta kuş uçsa benim haberim olur?

    2-lan süslü sülüman, mahalle arasındaki kavgalarda bile 10 kişi tutuklanıyor.adam 2 milyar dolarla kaçmış,göstermelik birkaç tutuklama yaptınız.senin oğlunun,benim televizyonlara çıkardığım yeğenin vasıtasıyla, şahısla irtibat kurup paranın kaç lirasını aldınız,onu da anlatacağım

    3- süslü sülüman, sana olan kızgınlığım senin hırsız olmandan dolayı değil. zaten her yer hırsız dolu. senin devletin namusunu lekelemenden dolayı.

    4- gücünün yettiği gariplere diyordun ya size devletin gücünü göstereceğim diye, ben de sizin kör olmuş gözlerinize yüce allah’ın gücünü göstereceğim. sizi rezil edeceğim.

    5-akraban sadık soylu özel yerlerde beklettiği nakit paralarını yatla yunanistan’a kaçırmak için planlar yapıyor ya, ondan da haberim var. gerçi hangi polise şikayet edeceğim, sizi hangi polis kardeşimiz alacak? ipin ucu puştun elinde, onlar ne yapsın?

    6-buraya gönderilen devlet görevlisi kardeşlerim, lütfen siz bir süre olaya müdahil olmayın. süslü süleymanla derin mehmetin yakınlarının koordine ettiği kiralık katillerle ben bir yüzleşeyim, onları paket servis yapıp bunları bir rezil edeyim.

    7-gelecek olan kiralık katil mi devlet görevlisi mi bilmediğim için rahat hareket edemiyorum. siz bir süre lütfen karışmayın. lan sülü, allah’ın tuttuğunu kimse azad edemez. bizi allah tutmuş, kim eder azad."

    https://twitter.com/…tatus/1403056032180412422?s=20