otto hahn4
profili

  • 22 kasım 2021 bolu belediye meclisi kararları

    belediye meclisinin kararıyla yabancı uyruklulara su dolar ile satılacak. evlenmek için başvuran yabancı uyruklular 100 bin tl ödeyecek gibi kararlar alındı.
    kaynak

    bunu suriyeliler için yaptıkları aşikar. kişisel yorumum ise bence iyi yapıyorlar. zaten adamlar seçim öncesinde seçmenine bunu vaat etmişlerdi. suriyelilere çocuk başına para verenlere iyi bir cevap olur bence. şunu eklemek istiyorum. yazın bolu'da birkaç gün geçirme fırsatım oldu. şehirde bir tane suriyeli görmedim. hani diyorlar ya suriyelileri nasıl gondereceksiniz. zaten adamlara tanınan ayrıcalıkları kaldırsanız ve bolu belediyesi'nin yaptığı gibi birkaç karar alsanız kendi kendilerine gidecekler bu ülkeden.

    edit: bir yazar arkadaşın isteği üzerine bu konuyla ilgili anket bırakıyorum
    anket

    edit2: hukukçu bir yazarın uyarısını sizinle paylaşmak istiyorum
    "belediye meclisinin aldığı kararlar belediye başkanı tarafından onaylandıktan sonra, ilin en büyük mülki amiri olan valilere gönderilir. valilere gönderilmeyen kararlar yürürlüğe girmez. vali, onama/onamama iptal etme yetkilerine sahiptir."
    yani valinin kararları iptal etme yetkisi var. valinin alacağı bir emirle kararları iptal edeceğini düşünüyorum

  • stefan kuntz milli takım aday kadrosu

    koskoca ülkede forvet yok amk. kenan karaman, serdar dursun nedir ya

  • türk halkına söven suriyeli sığınmacı

    geçen gün üç yaşındaki kızımı mahalledeki büyük bir parka götürdüm. oraya suriyeli çocuklar geldi ve yine iki üç yaşındaki bir çocuk durduk yere pat diye vurdu kızımın yüzüne. oyuncak başında kavga falanda değil durduk yere. bizim kız da sitedeki çocuklar ile sürekli oynar hiç alışık değil böyle bi duruma. kıyamam içli içli ağladı kaç dakika.
    el kadar çocuk dovsen dovulmez sovsen sovulmez. yanlarında büyük bı çocuk gelmiş al götür bunları buradan dedim kovaladim hepsini. bide kızım baba buraya bidaha gelmeyelim demez mi. sinirimden geberecegim. içimden küfür ediyorum sizi buraya getirenlere diye. şimdi bu suriyeli çocuklar büyüyecek hepsi potansiyel suçlu adayı. çünkü aileden ne gördükleri belli. doğru düzgün eğitim yok para yok. ve işin en kötüsü de hepsi en az beşer altışar çocuk yapıyor. çocuklarımız öz vatanında barinamayacak duruma gelecek. yazık...

  • en sevilen çikolata

    (bkz: tadelle)
    ürün tamamen kaliteli içeriklerden oluşuyor