gulunce gunesler acan2
profili

  • 15 nisan 2023 kılıçdaroğlu ekonomik devrim videosu

    yok ama şaka gibi malum şahıs gün içinde chp'nin önceki vaatleri için 'söylediklerinin yarısını yapamazlar' demiş bı yerde.
    birincisi; yarısını yapsalar bile ülke şu halinden kat kat iyi olur,
    ikincisi; chp'nin söylediklerinin bı kısmını zaman içinde mecburen sen yaptın zaten veya şimdi de taklit ederek kendininmis gibi vaat ediyorsun.

    şimdi tweetteki videoda denildiği gibi; sıra bu akşamki vaatleri kopyalamada.

  • ruhsar pekcan

    birinin özel hastaneleri var, sgk genelgesi ile hastane zincirine kıyak geçmişti, hastanesi'nin imara aykırılığı sorun olmadı,özel vakif universitesine de tcdd arazisi, taşınmazı 49 yıllığına peşkeş cekilmisti.

    diğeri izmir yangıninda çalışan uçakları kullanmadı, rus helikopterlerine dair ihale/ anlaşma nedeni ile, ayrıca paramız var diyerek yurt içinde yetişen ürünlerin bol bol ithalatini yaptı. döviz dalgalanmasina karşı seferberlik günlerinde.

    diğeri özel okullar nedeniyle salgın önceliklerini belirledi.

    bir başkası tur şirketi sahibi idi ve kendisi icin imar affinda devasa arsaları/ imara/ turizme/ otel yapımına açtı.

    bunlar bir cirpida akla gelenler. duyulmayan bilinmeyen başka ayrıntılar da vardır mutlaka.

    ne medya, ne çalışan adalet sistemi var. yaptıkları denetlenmeyip hesap sorulamayinca birbirlerinden feyz alıp her seferinde el yukseltiyorlar

    yapılanlar sorulunca da tasmali köpekleri grup toplantısında, satılık medya temsilcileri de çeşitli mecralarda hedef saptirip uydurma gündemleri pazarlıyorlar.