vejeteryan leopar2
profili

  • 27 haziran 2021 içişleri bakanlığı genelgesi

    gece kulüpleri açılmadan, konserler ve müzik yayınları gece yarısından sonra devam edemezken, hiç de normale dönmemiştir hayat.

    gece hayatı, hayatın önemli bir bölümüdür.

    t: pandemiyi berbat yönetenlerin başka bir genelgesi.

  • 15 nisan 2021 sahillere barikat çekilmesi

    üst edit: olay çanakkale’de olmuş. insanları yanlış yönlendirme diyen arkadaş, başlıkta istanbul mu yazıyor? ya da istanbul’da aynı şeyin olmayacağının garantisi mi var?

    bir sözüm de #121994255 entrysini giren arkadaşa. ben mi düzenledim kongreleri, ben mi getirtemedim aşıları? sorumsuz insanlar var elbet ancak bu görüntülerin baş sorumlusu devlettir, akp hükümetidir.

    bugün twitter'da görmüş olduğum hadise.

    yahu gerçekten anlam veremiyorum bu yasakların saçmalığına. açık havada hastalık bulaşma riski zaten oldukça az, zaten saat 7'den sonra çıkılmıyor, haftasonu çıkılmıyor. açık havada maske zorunluluğu gibi garabet bir uygulama da mevcut.

    gitmişler bir de barikat çekmişler sahillere. hiç mi güneş yüzü görmesin insanlar? bu kadar mı düşmansınız sağlığımıza? keyifle yürüyüş, koşu bile yapamaz olduk. üstü kapalı avm'ye gitmek istersek gidebiliyoruz ama. süper mantıklıymış cidden ya.

    açık havada maske zorunluluğu, haftasonu alkol yasağı gibi saçma uygulamalarla birlikte derhal kaldırılmalıdır bu barikatlar.