bakarsandabakmazsandabirseyolmaz3
profili

  • yks 2022 obp rezaleti

    3/6'nın, 1/2'ye eşit olduğunu bilmeyen bir komşu çocuğunun lise diploma puanı 96. neden? çünkü özel bir liseden mezun oldu. sözde eğitimciler, en mal müşterilerini bile böyle memnun bırakıyor.

    yök, meb... artık hangisinin alanıysa acilen bir çözüm üretmeli. evet, sınavda herşey belli oluyor ama bu tür mal insanların okul puanı olarak 56-57'yi beleşe alması dokunuyor valla bana. adamlar adını bile yazmayı bilmediği türkçe sınavından 100 alıyorlar. biz ise sırf resim çizemedik veya flüt calamadik diye 10 alırdık. düşünün bu tür yetenek gerektiren derslerde bile egolu hocaların kurbanı olduk. sonra neden devlet lisesinde okuyanların diploma puanı düşük...

    ek olarak, 62 diploma puanı da çok az be hocam.*

  • okulda dayağın normal olduğu karanlık dönem

    ele cetvel vurma veya kafaya seri tokatları falan hepsini geçiyorum; en kötüsü saçın favorilerden çekilmesiydi. aklıma geldikçe gözümden yaş akar. ne vicdansızlıktır bu arkadaş? nasıl aklınıza gelmiş bu fantezi?

  • ozan muhammed kabak

    bakın avrupa'da çağlar, merih, cengiz, burak, yusuf, zeki ve daha nice türk oyuncular var. iyi oynadığında buralar yüzlerce entry dolarken, kötü oynadıklarında 3-5 entry oluyor, onda da haklı olaraktan canın sağolsun deyip bırakılıyor.

    ozan da ise durum tam tersi. inşallah kötü oynar da, ekşiye gidip adamı kötüleyeyim diyen yüzlerce kişi var. yahu tamam kötü oynadığı maçlar oldu ama her seferinde su çocuğu gündem yapmayın ya. ne etti olm bu çocuk size? 2000'li bir çocuk, daha doğrusu kariyer basamaklarını bu denli küçük bir yaşta tırnaklarıyla kazıya kazıya teker teker çıkan bir çocuk size ne etmiş olabilir?

    edit: yazım yanlışı.