nebekliyodunki2
profili

  • türk erkeklerinin 4 dakikada elma posasına dönmesi

    kadin cok iyi gecirmis yalniz ulan hahaha.

    eksi sozluk asosyal 31'ci tim henuz ne diyecegini bilemez halde. kadinlar uzerinden acilan tonlarca bos beles seksist basliklardan sonra erkekler üzerine acilan bu basligin asiri dogru olmasi studyoda gergin anlar yaratmis. (bkz: swh)

    sey diyorlar sen de herkesin altina yatmasaydin da her erkegi gormeseydin falan. hos geldin facebook 2012 amk. on sene gecti yeni laflar gelistirin artık. (bkz: swh)

  • coronavirüsün patlama yapma sebebi

    aşı kardeşim aşı.

    aşıyı çok yakından takip ediyorum. günde 700 bin doz ile başladığımız serüven birden 400 bine son günlerde ise 200 bine indi.

    e üzerine bir de kongreler, yok otel partileri derken...

    halk dikkat etmiyor. arkadaşlar halk hiçbir ülkede dikkat etmiyor. elin amerikalısı kıçına bile takmıyor mesela maskeyi biz ise maskeyi yolda yürürken bile çıkarmıyoruz.

    ama amerikalılar günde 3 milyon doz aşı vuruyor dile kolay üç milyon yahu. biz de gidip o kadar vuralım demiyoruz ama hızlanmalıyız. inanılmaz yavaşladı.

    öyle yasaklarla milleti eve tıkarak olacak iş değil bu. yasak konulacaksa sokakta hava almaya değil kalabalığa, grup halinde toplanmaya konulmalı (lebaleb saçmalıkları, otel partileri, grup halinde ev gezmeleri)

    tek çözüm aşı, hızlı aşılanma.