robin one persie4
profili

  • selçuk bayraktar

    iktidar değişirse projeleriniz engellenir mi sorusuna saçma sapan bir yanıt veren teknolojik damat. arkadaş sen özel bir şirketin sahibiysen kim niye engellesin? ha yok devlete kayınpederim sayesinde sırtımı dayadım, kimse neyi ne kadara devlete sattığımı soramıyor, kafama göre at koşturuyorum diyorsan haklısın. birileri hoşgeldin şu hesapları aç bir bakalım demeli, diyecekler de zaten.

    koç da savunma sanayiine bir sürü proje yapıyor neden bir allahın kulu onlarınkiler ile bu kadar övünmüyor ya da yermiyor?

  • ümit özdağ

    milliyetçi tayfanın neden güvenilmez olduğunun belgeli kanıtı gibi bu arkadaş. senin işin gücün iktidarın hatalarını göstermek eleştirmek ve gerekiyorsa* uygun muhalefetteki partilerle ittifak yapıp akp'yi bir şekilde bu ülkeden indirip def etmek.

    bu arkadaş ne yapıyor? ceğabe şunu yaptı, ceğabe bunu eleştirmedi. rte gülerek ve keyif alarak izliyordur.

    peki ümit efendi sen 2015 kasım seçimlerinden yani mhp'den atılmadan önce bahçeli ne oldu da döndü ne zaman açıklayacaksın? ne zaman bu durumu eleştireceksin? ne zaman halkı bilgilendirip mhp yönetimi sayesinde bu ülke bu hale geldi yoksa bu iktidar 7 sene önce gidiyordu diyeceksin?

    geçiniz.

  • citroen ami

    devletimiz gerekirse özel ötv kanunu çıkartır yine de ucuza yedirmez bize bu arabayı. nihayetinde avrupa'da 15 bin euroya satılan arabaların 300-350 bin liraya vatandaşa sokulduğu ülkede yaşıyoruz.

    2016'da parise gittiğimde banliyö sokaklarında bile daha önce hiç markasını görmediğim şarja takılı elektrikli otomobiller, hybrid taksiler ve hatta hidrojenle çalışan taksiler vardı..

    istanbul gibi çok kalabalık bir şehirde aslında devletin bu ve bunun gibi mikro ve a sınıfı elektrikli araçları desteklemesi gerekir fakat beyefendiler hayatımızı sikip kendi lükslerini önceliklendirdiği için böyle teknolojik çözümlere uzay aracı görmüş maymunlar gibi tepki veriyoruz ne yazık ki.

  • kumarda 5 milyon usd kaybeden akp'li evladı

    (bkz: bir küfür olarak akp'li evladı)