enigma17
profili

  • lezita'nın üretimde hintli işçi kullanması

    bunlar türk işçilerin çalışma koşullarını düzeltmek yerine, daha çok para kazanmak için en rezil ülkelerden işçi ithal edip, sonra da türkler iş beğenmiyor diye iftira atanlar.
    o zaman gidip hindistan'a satsinlar ürettiklerini, bundan sonra lezita alanı s.....

  • zamlara sevinen güruh

    (bkz: ohhhhhhhhh) devamke. anlayamazsınız...

    edit: özelden yardıran panpalarim, parti gözetmeden gerçekleri, sadece hepimizin daha iyi yaşaması için aylarca anlattık. siz naptınız sogan patates boş işler diyip, anamıza bacimiza sövdünüz.
    işte bu gibi anlarda her zaman hayat devreye girer. evrenin değişmez kuralı budur. işin gerçeği ohhhhhhh diyenlerinde pek çoğu aslında zor durumda ve kıtı kitina yaşayan insanlar, tıpkı ben gibi. misal bir peynir alırken bile hesap yaparken kırk takla atıyorum yani.
    neyse ne demiştik insanoğlu bazı şeyleri anlamadığı zaman hayat devreye girer demiştim. işte sizin yaşadığınız tam olarak şimdi bu. bundan sonra hayat öğretecek bazı şeyleri öyle ya da böyle...bizlerde, sizlerde payımıza düşeni hep beraber yaşayacağız.

    sizlerde halayları çektiniz, danslarınızı ettiniz, sevinçten göbekler attınız oldu bitti, kutladiniz. ha bu arada kutlama gecesi koyduk mu diyip yine ebemizi siktiniz. yetmedi namusumuza hallenen, türkleri kendinden aşağı gören, ülkemizi işgal eden afganlarla, surilerle, pakistanlilarla bir olup yine bizlere siktir çektiniz. kendi vatandaslariniza bu istilaciların küfür etmesine izin verdiniz. videoları var bol bol link koymayacagim.
    neyse şimdi gerçeklerle yüzleşme ve kucaklaşma zamanı. takkeyi önüne koyup düşünme zamanı. zaten buna hepimizin önümüzdeki günlerde bol bol firsatı olacak. hadi hayırlısı, kolay gelsin hepimize.

  • 3 mart 2023 meral akşener'in ihaneti

    halkın sesini dinlemek ihanetmişmiş. hadi oradan boş yapmayın...

    not: şahsıma küfür edenler; esas ihanet edenler ekrem imamoğlu ve mansur yavaş'ı isteyen halkı görmezden gelenlerdir. halkla inatlaşanlardır.
    gidin bir elinizi, yüzünüzü yıkayın da aklınız, başınız bir yerine gelsin...

  • bim şok a101 boykotu

    pahalı diye bu marketleri boykot edip daha pahalı olan bakkallardan alışveriş yapalim diyorlar.
    güzel kafaymış, güle güle kullansınlar.

  • mhp'nin zincir marketler kapatılmalı açıklaması

    hayatımda bu kadar saçma bir şey daha duymadım. bütün pahaliligin sebebi marketler oldu ya, inanılır gibi değil.
    o zaman tavuklar filan da kapatılsın mesela, çünkü pahalı yumurta yumurtluyorlar...yani ancak bu karşılaştırma yapılabilir bu söyleme.

  • enag'ın enflasyonu kafasına göre hesaplama itirafı

    kimsenin enflasyonu açıklamasına gerek yok. en basitinden markete ya da pazara gidince bile zaten gerçek enflasyon surata tokat gibi çarpıyor. salak değil bu millet...

  • 17 mart 2021 evimize kayıtlı suriyelilerin çıkması

    adamin evinde suriyeli yaşıyor gözüküyor, bir diğeri de gelmiş ırkçılık diyor. ikisi de inanılmaz yani.
    (bkz: akıl tutulması)