uzgunkaslii1
profili

  • 12 mart 2021 ötv düzenlemesi iddiası

    ebenizin amı artık yeter amk ya. sikeceğim zamınızı da düzenlemenizi de. yeterrrrrr. yahu yok mu bir kanaat önderi çıksın konuşsun insanları protestoya davet etsin. sadece araba değil minimal ihtiyaçlar dışında hiç bir şey almayalım 6 ay. sıkalım dişimizi. sikertelim ekonomiyi.

    yahu çıldıracağım vallahi çıldıracağım. nefes alamaz oldum ebenizin amı artık. eli yüzü düzgün bir araba 300 bin lira yahu yeter . hala vergi hala ötv. sikerim böyle ekonominin de amına koyayım.

    nerde bu amına koyduğumun muhalefeti. yığsana insanları sokağa çağırsana . döksene 5 milyon insanı istanbulda sokağa. öncülük etsene gezi parkının 10 katı büyüklüğünde protestoya. durdursana ekonomiyi 3 hafta. pul et bist’i de tl’yi de. sarı yeleklilerin fransa’da yaptığının kat be kat fazlası bir isyana öncülük etsene.

    yeter amınakoyayaım yeter vallahi yeter. ulan ben bu ülkenin en iyi okullarından birinde okumuş nispeten iyi maaş alan adamlarından biriyim. her gün kendime bir araba alabilir miyim diye düşünmekten, nezih bir semtte 20 yılımı ipotek etmeden ev alabilir miyim diye düşünmekten, kalitesiz meyve sebze, abur cubur yemekten, bir amına koyduğumun oyun konsoluna neredeyse bir maaş vermekten, yazın tatile giderken üç kez düşünmekten bıktım arkadaşlar. ben bu genç yaşımda bittim.

    son olarak dualarım şu şekilde : inşallah kaddafi gibi sokaklarda sürüm sürüm sürünerek acı içinde inleyerek yapmayın diye yalvararak, günlerce haftalarca aylarca eziyete uğrayarak geberir gidersin. en sevdiklerini gözlerin önünde kıyım kıyım doğrarlar da kılını kıpırdatamazsın. hatta benim aklıma hayalime gelmeyecek acılar yaşarsın inşallah. inşallah insanlar bu kadarı da fazla oldu diye düşündüğünde bile çekeceğin çilenin ve acının 10’da birini çekmemiş olursun. canı gönülden istiyorum.