king firth the colin s speech3
profili

  • kadın narindir çalışmak zorunda bırakılmasın

    narin falan değilim alüminyum.

    18 yaşımdan beri hayatla tek başıma mücadele ediyorum. kendi arabamın stepnesini kendim takıp öyle lastikçiye gitmişliğim var mesela. işlerim bu kadar yoğunlaşmadan önce her sene en az 1 kere tek başıma ya da bir arkadaşımla beşiktaş maçına gidiyordum, son sezon vakit bulamadım. gibi gibi şeyler. beni böyle yetiştiren rahmetli babamdan allah bin kere razı olsun. kimsenin korumasına ihtiyacım yok. sahiplendirilmeye de ihtiyacım yok.

    sayesinde bu ülkede özgürce çalışıp para kazanabildiğim ulu önder gazi mustafa kemal atatürk'e binlerce kez şükürler olsun. bu zihniyettekiler bunu anlamaz. anca düşmanlığa, kindarlığa çalışır kafaları, kadın 2. sınıftır, 2 kadının şahitliği 1 erkeğin şahitliğine denktir, kadın evde oturup çocuk bakmalı, kocişine hizmet etmelidir çünkü.

  • konserine gidemeden ölmeseydi denen sanatçı

    (bkz: david bowie)
    (bkz: barış manço)

  • doctor who

    ow yine bir götünden anlama sendromuna yakalanmış troll ortaya çıkaran dizi.

    her "bilim kurgu" yapımının kendi içinde bir mantığı vardır. çöp kovasının adam yutması doctor who "evrenine" göre mantıklı bir olaydır. o izlediğin "saçma sapan" bölümde vitrin mankenleri de canlanıp yürümeye ortalığı dağıtmaya başlıyorlar sana göre bu da saçma o zaman.

    "izlediği tek "bilim kurgu" doctor who olanlarmış" aman da ne güzel bayılırsınız insanları kafanıza göre yaftalamaya... bravo... sen böyle dedin diye kendimi o kadar ezik hissediyorum ki şu an anlatamam yani... hesabı falan kapatıp gideceğim buralardan... ne o bi de dövecek misin "ya da hiç dayak yememişizdir"mişiz... her bok da sizden soruluyor zaten...

    yani ne bileyim... "gerizekalıyım, saygısızım, insanlara hakaret etmekten hoşlanırım, popüler şeyleri eleştirmek, izleyenlerine/takip edenlerine bok atmak en büyük zevkim" demenin başka yolları da var... nasıl bir psikoloji içerisindesiniz ben anlamıyorum... bu arkadaşlarda kafa var olmasına da malzemeden çalmışlar, içinde beyin yok büyük ihtimalle.... hayır bi de her şeye böyle bir otorite, bir bilirkişi edasıyla yaklaşıyorlar ya... çok komik cidden...

    sen izleme ulan ayı...

    şafak 33
    (bkz: geliyor gönlümün efendisi)