mambavino3
profili

  • geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek

    iyi ki de yapmişım. öyle bir kadın tekrar girsin hayatıma yine yaparım. enayilikse enayilik aq, öyle sevebilmeyi çok özledim.

  • mansur yavaş'ın imamoğlu'ndan fazla sevilme nedeni

    ankaralılar bilir bu adama beypazarı taptı zamanında sonra ilk adaylığında ona oy veren bir sürü chp'li ve akp'li oldu. ikinci adaylığında kazandığı seçimi binbir hileyle elinden aldılar ama ankara melihten o kadar bıkmıştıki tayyip bile dayanamadı onunda elinden aldı belediyeyi.

    sonra son adaylığında kazandıktan sonra yıllardır aksatılmış belediye işlerini teker teker yapmaya başladı. mecliste üstünlük elinde olmamasına rağmen halkı yanına alıp işlerini yapmaya devam etti. hukuksuz iş yapmadığı gibi eski hukuksuzlukları tek tek ifşa etti ve peşinde koştu koşuyor. bana çalmadı çaldırmadı desinler yeter dedi ve kimse de tek laf edemedi hâla.

    cumhurbaşkanlığı hevesiyle gerekli gereksiz her konuya maydonoz olmadı. herkese öpücük dağıtmadı. geçmişini inkar etmedi milliyetçi duruşunu gururla taşıdı ama asla ırkçılık boyutuna taşımadı görüşlerini. direk tayyiple boy ölçüşmeye kalkmadı önce küçük enişte büyük trol melihi bitirdi. gündem belirlemek için sıçramalar yapmadı ama yaptıkları gündem oldu.

    kısaca işini yaptı, hak yemedi ve hakkını yedirmedi.

    edit: yazdıklarım sevilme nedenleri şeçimde hangisinin aday olması daha mantıklı derseniz çok kararsızım ama kılıçdaroğlu veya başka bir saçma isim yerine ikisine de eyvallahım var.

  • hiç evlenmeyecekmiş gibi hissetmek

    artık böyle hissediyorum cidden. arkadaş grublarının düzenli ilişki adamından tek bekar kalan adamına nasıl dönüştüm lan ben.