eddiefloyd2
profili

  • yazarların izler izlemez aynı ben dediği karakter

    zeki, kibar, komik, yakışıklı, karizmatik, yani türlü afili karakterleri yazmışsınız. ancak kimse george costanza yazmamış.

    kel, göbekli, kısa, yalancı, çıkarcı, takıntılı, cimri, affedersiniz amcı değilmişçesine yağdırmışsınız. ulan erkekler ya ağır yalancısınız ya da henüz seinfeld izlememişsiniz.

  • behzat ç. ve emrah serbes'in geri dönmesi

    dizinin üç sezon çekilmesi planlanmış, behzat ç.'yi her sezon farklı bir aktör canlandıracakmış, senaryoyu emrah serbes yazacakmış, vs vs

    öz hakiki behzat ç.'nin senaryosunu ercan mehmet erdem yazmıştır, erdal beşikçioğlu oynamıştır. 1. sezonu gerçek bir memleket ve ankara panaromasını yansıtır, 2. sezon dizi bu anlayışından biraz uzaklaşıp ercüment çözer'e yoğunlaşır ve 3. sezon işlenen bir dizi cinayet ve ercüment çözer'e odaklanmıştır. en güzel sezonu 1. sezonudur. seyirciyi etkileyen şey hissettirdiği samimiyet, gerçekçilik, karakterlerin diyaloglarının içtenliği ve oyuncuların kalitesi. her birimiz kendimizden bir parça bulduk o dizide. ankara'nın hatrı sayılır bir kesimi hayalet gibi konuşur mesela. ankara'da doğmuş, büyümüş biri olarak bu durum hoşuma gidiyor. hayır ankara ağzını sevdiğim için değil hayalet'in üslubunu gerçekçi bulduğum için.

    isterseniz 85 sezon daha çekin. kabul etmeseniz de behzat ç. bitmiştir. ister netflix'e geçin, isterseniz blu tv için garabet bir sezon daha çekin. behzat ç. kırmızı vosvosuna atlayıp gitti.