respectblue3
profili

  • emlakçılar battı mutlu musunuz

    emlakçılar la müteahhitler batiyorsa bu ülkede işler iyiye gidiyor demektir.

  • #cumartesime dokunma

    gözünü para bürümüş patron bozuntularina karşı cumartesi günleri çalışmiyoruz, zaten aldığımız ücretler döviz kuru ve enflasyon karşısında bahşiş kadar kaldi, bari cumartesi günleri çalışmayalim.

    bu zamana kadar cumartesi günleri çalışarak ülkenin gelişmişlik seviyesindede artış olmadı maalesef, dolayısıyla #cumartesimedokunma

    edit; özellikle çalışma hayatına yeni başlayacak arkadaşlar için belirtmek istiyorum, mülakat sürecinde cumartesi günleri ve resmi tatillerde çalışma olup olmadığını öğrenin. eğer bu günlerde çalışma yapıyorlarsa lütfen böyle isyeriyle sözleşme imzalamayın. maaşın bir kısmını elden diğer kısmını bankadan olacak şekilde kesinlikle kabul etmeyin. (eksik sigorta durumuna başka bir başlıkta değinicem.)

    destekleyen yazarlara teşekkürler umarım bu başlık ciddi bir gundem olur.

    birşeyleri değiştirmek için önce kendimizi değiştirmemiz gerekiyor ,

    çalışanlar cumartesi günü için taviz vermezlerse hiçbir patron cumartesi günü çalışılmasını teklif dahi edemez. çünkü sermaye sahibi iş gücüne muhtaçtır.

    çoğunluk çalışanlardır sermaye sahibi ise azınlık. bu tabloda sözünün geçmesi gereken taraf (mavi-gri-beyaz yaka)çalışanlardır

  • keriz silkeleme odaklı geliştirilmiş şeyler

    bireysel emeklilik sistemi