gumuslukte beach voley oynayan6
profili

  • oğuzhan özyakup

    oğuzhan, bugün son şansın birader. iyi oynamayı geçtim, gol veya asist yapmak zorundasın. zorunda. bu noktaya sen getirdin durumu. kimsenin senin toptan kaçan hâline tahammülü yok artık.

    yoksa rizespor'a veya hollanda ikinci lige postalanacaksın. artık insta dm'den "canım şu an rize'deyim karagümrük deplasmanına gelicem istanbul'a o zaman görüşelim" diye yazarsın kızlara. işte o an anlarsın beşiktaş, galatasaray, fenerbahçe gibi kulüplerde oynamanın ağırlığını.

  • naci inci

    hocam siz de bir gece yarısı ansızın görevden alınacaksınız, haberiniz bile olmayacak... bence şimdiden istifa edin, en azından gururunuz kalır.

  • survivor 2021 ünlüler-gönüllüler

    sembol finalinde basket atışına hazır olun.

  • 15 haziran 2021 fransa almanya maçı

    kafana takma hummels! sen bu vatan için çok şey yaptın

  • leyla ile mecnun

    başta serkan keskin olmak üzere bütün oyuncular ve yönetmen onur ünlü söyleşilerinde, röportajlarında "leyla bitti. bir daha olmayacak. leyla ile mecnunla ilgili bir şey sormayın" tarzı konuşuyorlardı. hatta serkan keskin ve onur ünlü çoğu üniversite söyleşisinde öğrencileri sikeceklerdi nerdeyse leyla ile mecnun sordukları için. ne leylası amk tavrı vardı hepsinde. şimdi medyanın dahi çoğu acun abileri basmış parayı, vurmuş kırbacı. serkanla ali hoop mooop yazıyorlar twitterda birbirlerine. en son bana ismail abi, hoop gibi şeyler demeyin, diyordu serko :)

    tanım: boş iş. yeni leyla güzel ama.

  • 2 mart 2021 yeni malatya beşiktaş maçı

    --- spoiler ---

    beşiktaş bu futbolla trabzon'u deplasmanda ezen fenerbahçe'yi geçecek he?

    sergen'in daha çok yolu var beyler. acele etmeyin.
    --- spoiler ---

    ahahahahahahaha fenerbahçe önce kendi sahasında 10 kişi beşiktaş'ı yensin amk. galatasaray'ı yensin kendi sahasında. konya'yı falan herhangi bir takımı yensin. deplasmanı sonra konuşuruz. galatasaraylı bir kişi yazsa eyvallah ama fenerli yazınca kahkaha effect oluşuyor direkt. hiç bu kadar gülmemiştim.

    edit: bu arada beşiktaş'ın yalnızca bu maçın 45 dakikasında oynadığı kötü performası fenerbahçe tüm sezon sergiledi. arada olur yahu, iyi takım kötü performans sergiler; kötü takım iyi performans sergiler arada sırada :)