dinimiz amin5
profili

  • beyin göçünün bir tür hainlik olması

    vasıfsızlığını, uyumsuzluğunu ve darkafalılığını milliyetçilik, mukaddesatçılık, ahlaki değerler kisvesi altında erdem ve haslet gibi pazarlamaya çalışan çomar zırvası olabilir ancak. bir nevi (bkz: çirkini sikmemişler namusluyum diye gezmiş)

  • muharrem ince'nin sözde sanatçılar söylemi

    imamoğlu'na ikinci rte diyenler buna suskun.

  • sürekli her şeye pahalı demen rahatsız edici

    (bkz: i find your lack of money disturbing)

  • rte'nin yanında bacak bacak üstüne atamamak

    bunu savunan herkes hangi partiye oy verirse versin, istediği kadar "efendim ben atatürkçüyüm, muhalifim, akp'yi sevmiyorum" desin, akp'lilerden ve mhp'lilerden zihniyet olarak farkı yoktur, hükmen ve fiilen akp'lidir, cumhur'ludur. bu ülkeden neden bir halt olmayacağının sebebi de ülkenin siyasi atmosferini belirleyen bu o. ç. (osmanlı çocuğu) kitlesinin ekşi sözlük gibi bir ortamda bile bu kadar çok sesinin çıkabilmesinde aranmalıdır. boşuna "akp (ve mhp) bu ülkenin özetidir, rte* türkiye'nin ortalamasıdır" denmiyor. "devlet büyüklerimiz", "padişahımız velinimetimiz efendimiz" diye el pençe divan duran, biat kültürünü, el etek öpme kültürünü savunan biri istediği kadar atatürkçüyüm kemalistim muhalifim yaşasın cumhuriyet desin, osmanlı döneminde yaşamış dedelerinden bile daha fazla osmanlı çocuğudur.

    ha "rte bir şey demedi adamlarının üstüne vazife çıkarması" diyenler de partisi ne olursa olsun fiilen akp'lidir. çünkü adamlarının rte'nin arzusu hilafına bir harekette bulunabileceğini zanneden, yani "o iyi ama çevresi kötü" diyenlerden hiçbir farkları yoktur.

  • otobüs firması denilince ilk akla gelen firma