maestr3
profili

  • kendisine satırla saldıran sevgilisine sarılan kız

    bir de o başlıkta orda oturan dayılara laf edenler vardı!! bu zamanda kimse kimseye yardım etmez bunlar yüzünden. biliyordum böyle olacağını.

  • bir erkeğe en çok yakışan burç

    olmayan burçtur erkek işte hicbirsey yakismaz

  • son 10 yılda 80 diş hekimliği fakültesi açılması

    evet yanlis duymadınız. 2010 yılında diş hekimliği fakültesine öğrenci alan 19 fakülte varken bugün itibariyle 98 olmuştur. artık diyecek söz bulamıyorum. her köye bir diş hekimliği fakültesi hedef!!! mezun olanlar atanamıyorken her yere diş hekimliği fakültesi açmak yetersiz akademisyen sayısıyla birlikte donanimsiz olarak mezun etmek, diplomalı işsiz hekimler mi yaratmak istiyorsunuz?
    yakında kime çarpsan o diş hekimi olacak.
    edit 1: aşağıdaki entrylerde fakülte sayısı arttıkça fiyatların düşeceğini sanan yazarlar var. kardeşim şaka gibisiniz. fiyat düşse nolur?? nitelik olmayacak bu kadar fakülte açıldıkça 100 bindeki adamda diş hekimi olacak. sen her mezun olanın iyi bir diş hekimi olacağını mi sanıyorsun kanal diye başka bişey yapabilir bu adam onda suç yok ? o olan fakültelerin yarısında bir tane doçent bile yok. bazı bolumlerde hoca bile yok!!! birçoğunun hastanesi bile yok tıp fakultesinin bir binasını hastane olarak kullanan var ve hala her yıl açılmaya devam ediyor