mrlebowski3
profili

  • bebeklerde gaz problemi

    herif soru sormuş biri aklınca ana babalıklarını sorgulamış, bir başkası sabah sabah bundan bize ne demiş. üşenmedim baktım adamın son girilerine 3 tane ayrı ayrı anın fotoğrafı paylaşmış son 10 girisinde. bu adam başkasının bebeğiyle ilgili soruna bize ne diyor. nurse ile başlayan ilaçlar işe yarıoyordu. bir problemdir.

  • anın fotoğrafı

    (bkz: #140981891) alkollü araç kullanan yazarların da sorumsuzca bu anı ölümsüzleştirdiği fotoğraftır.

  • sokaklarında kedi köpek olan ülke

    sokakta hayvan beslemişligim çoktur ama sokakta hayvan olması sevildiğini göstermez. hayvan sevilseydi evde beslenirdi. sokak hayvanların doğal alanı değil. evcilleşmiş bu hayvanlar ama bu devirdeki evler de çok doğal değil. en uygunu bahçeli evler veya kırsaldaki evler aslında. doğada da yapamazlar zaten zira evciller. batı ülkeleri bu konuda örnek olmalı. hayvan varsa sahiplidir. kimliği vardır. sokakta hayvan bırakmaz medeni toplum uygun ortam sağlar. bakamıyorsa da kısırlaştırma vb. ile sokaktan çeker.
    bir ülkede dilencilere çok para verilmesi o ülkenin fakirleri düşündüğünü göstermez. sokakta dilenci olmamalıdır. sokakta dinlenmeye ihtiyaç duyan insan olmamasıyla olur bu da.