tabaktakalansondomates3
profili

  • gençosman killik

    akşam akşam beni sinir küpüne çeviren kişi.

    bıktık artık şu kendimize kadar demokrasi tribinden arkadaş. demek ki bunlar akp yerine 20 yıl ülkeyi yönetseler akp'den beter olurlardı. daha seçilmeden takındığı üsluba bak!

    allah aşkına sizin sabrınız taşsa ne olacak ya?* şu chp gerçekten son 6 ayda kendinden nefret ettirdi. akp için nasıl birikmiş bir öfkeye sahipsem chp için de aynı öfkeye sahibim artık.

    millet chp'yi biraz nefes alalım, ifade özgürlüğümüz geri gelsin diye istiyor güya. şu adamın ettiği lafa bak şaka gibi. diğer taraftan başka çocuğun biri aday olma diyor ağzını kapatıyorsunuz falan hayırdır?

    bu ülkede hiçbir şey değişmez. bunlar sağdan sola iktidar aşkı ile zehirlemiş ahlak yoksunu insanlar. bizi ne demokratik bir şekilde yönetirler ne de sivil topluma yeni özgürlük alanı açarlar.

  • yaşıtların patır patır evleniyor olması

    26 yaşındaki şahsımı dumura uğratan evliliklerdir. her yaz birileri evlenirdi de bu yaz evlenmeyen çok az kişi kaldı. onlar da ya nişanlı ya da evlenecekleri biri var, sadece süreç için zaman gerekiyor. benim anlamadığım hemen hemen hepimiz aynı okullardan aynı bölümlerden çıktık. ben meteliğe kurşun atarken bu insanlar evlenebilecek, bir aileyi geçindirebilecek paraları nasıl elde ettiler hiç anlamıyorum.

    ayrıca hani hepimiz karantinadaydık ya? ulan ben iki yıl evden çıkmadım adam akıllı, insan görmeye hasret kaldım. siz ne ara manita buldunuz da evlenmeye karar verdiniz?bilemiyorum altan.

    ayrıca buradan genç arkadaşlara bir kamu spotu geçmek isterim; üniversitede inanılmaz havalı, yanlarına yaklaşamayacağımı düşündüğüm kadınlar öyle adamlarla birlikteler ki ağzım açık izliyorum. bundan dolayı kendinizi çok da hırpalamadan şansınızı mutlaka deneyin derim, belli olmuyor çünkü*

  • yaşın 25 olması

    25i bitirmeme 3 ay kaldı.. 18-19 yaşındaki insanlarla aramda 6-7 yaş var. bana akranmışız gibi geliyor ama abi diyen oldu geçen. acayip tribe giriyorum. ayrıca eskiden bu yaşlara gelince çok fazla şeyi halletmiş olurum diyordum. halledemedim.