antonio andolini4
profili

  • 4 şubat 2023 gençosman killik tweet'i

    bugüne kadar sosyal medyada kılıçdaroğlu aday olmasın şeklinde binlerce paylaşım gördük hep beraber. fakat sosyal medya ile sınırlı kaldı bu. sokağa bir eylem olarak yansımadı.

    sonra birisi çıktı( iddialı olacak belki ama muhtemelen bu kişi seçimin kaderini değiştirecek süreci başlattı). chp genel merkezi önünde "kılıçdaroğlu aday olmasın" pankartı açtı. oldukça normal bir şey bu. ifade özgürlüğü, demokratik hak vs..

    sonra bu arkadaş çıkıp bi twit attı. eline tutuşturulan pankart gibi saçma sapan bir gerekçe arkasına sığınarak bizleri alenen tehdit etti. gayet iyi biliyoruz ki bu bir provakatif bir eylem değil. çoğu muhalif seçmenin görüşü ve endişesi o pankart ile vücut buldu. bakmayın tehdidine. kendisi de bal gibi biliyor bunu. fakat siyasi ikbal başka bir şey.

    bugün sosyal medyada bir çok kişi chp genel merkezi önünde aynı pankartı açmak için paylaşımda bulundu, sözleşti. bu arkadaş farkında olmadan sosyal medya ile sınırlı kalan kılıçdaroğlu aday olmasın sloganının direkt sokağa, hatta chp genel merkezi önüne inmesine neden olabilecek fitili farkında olmadan ateşledi. var olan yangının üzerine bir tanker dolusu benzin döktü. büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde bu pankartları chp genel merkezi önünde sıklıkla göreceğiz. kişisel temennim ve öngörüm; bu tip kitlesel bir eylemin önünde duramazlar ve kılıçdaroğlu'nun adaylığı belki de engellenmiş olur.

    işte bu arkadaş, farkında olmadan, yaslandığı ve yaladığı adamın adaylığını engelleyen süreci başlatmış olabilir. gerisi toplumun, özellikle muhalefet seçmeninin yükselen ve chp genel merkezi önünde büyüyecek kitlesel tepkisine bağlı.

  • 20 mart 2017 david rockefeller'ın vefat etmesi

    biz gezicileri derinden üzmüş olan olay. gezi'de bizlere ayaklanalım diye 200'er dolar dağıtmıştı elden. emeğin unutulmaz illüminati reyiz. are.

  • mario gomez

    kendisine şiir yazdığım über alman forvet:

    fiorentina'daki hali sakın unutma
    beşiktaş'a dil uzatma sebepsiz
    sen yine top oynardın ama
    euro 2016'ya gidemezdin şerefsiz.

  • güntekin onay

    galatasaray'ı değil, ofsayttan atılan golleri sevmeyen spor programcısı