mauritus2
profili

  • 600 milletvekiline gıda kolisi gönderilmesi

    kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı hayrettin güngör’ün 600 milletvekiline hediye olarak gıda kolisi göndermesi olayı.

    chp kahramanmaraş milletvekili ali öztunç, kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı hayrettin güngör’ün 600 milletvekiline hediye olarak gıda kolisi göndermesine tepki göstererek;
    kaynak

    "vatandaşın beklediği koliyi milletvekillerine göndermişsin. içine her şeyi koymuşsun, yöresel ürünlerimizi. baktım, bin lira civarında tutuyor bu koli. vatandaş ekmek bulamıyor, su bulamıyor, konteyner bulamıyor sen milletvekillerine koli gönderiyorsun öyle mi? 600 milletvekiline koli göndermişsin ayıptır ya. deprem şehri orası, depremzede bir belediye orası. sen depremzedenin rızkını, hakkını niye milletvekillerine gönderiyorsun. milletvekillerinin bu koliye, gıdaya mı ihtiyacı var? " dedi

  • katar'ın borsa istanbul için 200 milyon $ ödemesi

    suriyelilere 40 milyar dolar harcadık dediler, sakarya'daki tank palet fabrikası için gerekli 50 milyon doları bulamayip işletmeyi katar'a verdiler.

    haziran ayında ukrayna ordusuna 205 milyon tl'lik yardım yapıp kasım ayında borsa istanbul'un yüzde 10'unu katar'a 200 milyon dolara sattılar, tebrikler türkiye'yi anonim şirket gibi yoneteceğiz diyenler!
    (bkz: turkiyeyi anonim sirket gibi yonetmek istiyorum)