tamyazacambigulmegeliyor3
profili

  • kış lastiği vs dört mevsim lastik

    eğer aracınızı karlı bir zeminde kullanacaksanız, 4 mevsim lastik diye bir şeyin olmadığını kötü bir şekilde tecrübe edebilirsiniz.

    bazı videolarda izlemişsinizdir. çok pahalı, 4x4, büyük motorlu araçlar karlı zeminde patinaj çekerken, yanından çok daha ucuz önden çekişli araçlar hiç durmadan geçer. işte bunun en somut örneğini burada görürsünüz. sadece gitmekle de kalmaz, daha da önemlisi durmakta da daha başarılıdır bu lastikler.

    car wow kanalında bu konuyu işlemişlerdi.

  • belgrad ormanında hafta sonu 10 ton çöp çıkması

    haber

    bu milletin ne düzeyde olduğunun açık cevabıdır. insanlığını kaybetmiş bu toplumun, medeniyet seviyesine gelmesi kısa vadede mümkün değildir. bu cehalet ile uzun sürede bile gerçekleşmesine inanmıyorum.

    geçtiğimiz senelerde, kleopatra plajı antalya'da cop kutusunun 5 metre ilerisinde çöp yığını vardı. bu konunun şehir olarak değil millet olarak değerlendirilmesi gerekiyor.
    belediyeler çok kolaylıkla önlem alabilir. kısa aralıklarla ya da önemli noktalara güvenlik kamerası eklenebilir. kisiler tespit edilip gerekli ceza işlemi uygulanabilir. bu kısa vadede çözümdür. uzun vadede, milletin eğitilmesi gerekmektedir. tıpkı japon eğitim sisteminde olduğu gibi çocuk yaşta bu konu öğretilmeli.
    japonya'da sokak temizlikçileri bulunmuyor. okullarda hademeler yok. çocuklar kendi temizliğini yaparak hayata başlıyor.

    çöpçülerin sayısının artması değil azalması ile medeniyet seviyesi ölçülür.

  • 9 kasım 2020 cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması

    ileri sarmaya çalışıyorum ama canlı yayın olduğu için olmuyor sanırım. bu sesi dinleyebilen biri özet geçebilir mi?