ahmet sourtimes3
profili

  • 2 eylül 2016 pegasus rezaleti

    çok fazla süslü cümleler ile anlatamayacağım. bu sebeple rezalet gibi rezalet olacak mı bilmiyorum ama durum çok ilginç bir hal almış durumda.

    27 ağustos 2016 günü istanbula gelmek için saat 00:31'de 6242148133204 numaralı biletimi 11 eylül 2016 tarihinde istanbula gelmek için mobil app üzerinden satın aldım. aynı günün sabahı, elimde olmayan sebeplerle 29 lira fark ödeyerek biletimi 13 eylül 2016 tarihine ertelemek zorunda kaldım ve erteledim. isteyene bilet numarasını verebilirim. ancak biraz önce adıma alınmış uçuş biletinin iptal edildiğinin ve dahası bunun için 13 lira iade edildiğinin mail'ini aldığımı gördüm.

    benim adıma alınmış, benim satın aldığım, parasını ödediğim biletin benim iradem dışında iptal edilmesi ve bunun gerekçesi olarak müşteri temsilcisi ile görüştüğümde "kimin iptal ettirdiğini bilmedikleri" ve "referans numarasını bilen herkesin iptal ettirebileceğini" öğrendiğim bir telefon görüşmesi yaptım. "not ettiğim yerden gören birinin uçuşumu iptal ettirmiş olması ihtimalini düşünmediniz mi?" soruma ise "yapabileceğimiz bir şey ne yazık ki yok, iptal edilen bileti tekrar iade edemiyoruz" diyen bir dönüş aldım.

    şimdi;
    1) ben uçuş için bilet alırken benden anne kızlık soy adıma kadar soran sözüm ona kurumsal yapı nasıl olur da benim iradem dışında, benim bilgim olmadan benim biletimi iptal eder.
    2) diyelim ki iptal etti, toplamda 120 lira civarı ödenmiş biletin iadesi olarak hangi akla mantığa sığarak 13 lira iade eder.
    3) hadi bunu da kabul ettim, iptal eden kişi ben olsam, bana ödeyecekleri ücretin 13 lira olduğunu duyduğumda "13 lira geri alacağıma almam daha iyi, belki lazım olur da giderim" diyebileceğimi ve iadeyi kabul etmeyeceğimi hesap edemez? bu denli kararlılıkla biletin iptal edilmesi yetkililerce tuhaf karşılanmamış mıdır?
    -karşılanmaz tabii. zira biletin zaten parası çıkarılmış oldu ve belki de o bilet bir başkasına satılarak ekstra kar elde edilecek.

    not: paramı değil dostlar, biletimi istiyorum. benim iradem dışında iptal ettirilmiş, 13'ünde, sabah 10:55'de olan biletimi istiyorum. 13'ünde akşam gitmek falan istemiyorum. eylül 13'de sabah 10:55'de olan biletimin iadesini istiyorum.

    lütfen sözlük yazarları, lütfen ekşi sözlük, yardımınıza ihtiyacım var.

  • türk kızının kıyafetin çok hoş'a vereceği cevap

    "erkek arkadaşım var."

  • vakıf üniversitesinde okuyan audili maço tip

    esmer ve şiveli, hizli ve öfkelidir.