ampirk2
profili

  • windows 11

    burada en çok boklanan işletim sistemi win 10'di ve benim de en çok verim aldığım işletim sistemi win 10 olduğuna göre, daha çıkmadan, kullanılmadan boklanan win 11'in de iyi olacağını ekşi ye bakarak anlayabiliyoruz.

    benim beklediğim, olmasını istediğim en önemli değişiklik yapılmış. (size saçma gelebilir ama ) windows 8 ile hayatımıza giren başlatta kenarları 90 derece keskin kutular artık yok, keza pencerelerin kenarları da yumuşatılmış. zaten sunumu yapan adamın duygusal konuşması bu yüzden, çünkü yeni işletim sisteminin (en azından görünüm olarak) daha insancıl olacağının mesajını verdi. tema seçeneklerinin genişletilmesi, özelleştirme imkanının artması da iyi olmuş.

    simgelerin görev çubuğunda ortada toplanması zaten özel yazılımlarla yapılıyordu, ama başlat simgesi yine en solda kalıyordu, bu özellik artık gömülü olmuş ve başlat da ortada, bence en mantıklısı ortada toplanmasıydı. bu da olumlu.

    diğer olumlu iş; android uygulamaların emülatörsüz win11'de çalışması, buna kimse itiraz bile edemez. yeni bir dönem başlıyor.

    windows mağazasındaki sıkıntı, hantallığı, görünümü, falan değildi, uygulamalar yedeklenemiyor, nereye indireceğini bile seçemiyorsun, indirme hızını ayarlayamıyorsun v.b. bunlar düzeltildi mi bilmiyorum, sadece görünüm değişmişse win mağazası yine çöp diyebiliriz. bakalım göreceğiz.

  • tom cruise'un hiçbir filminin iyi olmaması

    azınlık raporu, gözleri tamamen kapalı,son samuray ve yarının sınırında. bunları da beğenmiyorsanız, neyi beğeniyorsunuz bre amklarım.