fak di king2
profili

  • ikinci gezi parkı direnişinin yavaştan yaklaşması

    hükümet kriz için cover story arıyor ama bu saatten sonra ikinci bir gezi çıkmaz. belki gezicileri leşe üşüşen sinekler gibi çekebilecekleri küçük bir tiyatro gösterisi düzenleyebilirler fakat gezici kitle bunu yiyip de sokağa çıkmaz.

    elektrik ve doğalgaz faturası başta olmak üzere ocak sonrası gelecek zamlar ve dövizin tutulamayacak noktaya gelecek olmasının önü bu tür şeylerle alınamaz. gelenin kriz değil bir çöküş olduğunu halkımız yavaş yavaş anlayıp öğrenecek. ama bu süreçte halkımıza ama sahte ama gerçek bahaneler gerekli.

    akp tabanının inandığı gerçek tanrı paradır. paraları kesilmediği sürece muhalif kimselere yapılan eziyetler umurlarında olmaz. ama hükümet zam veya vergi yoluyla bunları becermeye kalktığında ciyaklayacaklardır.

    işte bu beyinsizlerin ciyaklamalarını azaltmak için nümayiş gerek. hükümet kontrolünü kaybetmiş gibi muhalifleri sokağa çıkarmak için bahane arıyor. ancak devlet aklının galip geleceğine inanıyorum.

  • marmaray'a binip chp'ye oy vermeye gitmek

    marmaray'ın imzasını ecevit ve demirel attı, mühendisliğini japonlar yaptı, yetmedi parasını da japonlar verdi. chpli niye binmesin?