emaykey1
profili

  • 5 ekim 2020 ekşi sözlük boykotu

    bir iş seyahatine gittik geldik, millet düğün yapmış, first lady değişmiş, olaylar olmuş ve daha bir sürü şey. şaka yapsan çok yapılır da, ortada komik bir olay yok. nerden tutsan elinde kalan saçma sapan bir durumlar yumağı var. zaten genelde belli yazarları okumak için giriyordum. çok uzun bir süre bu başlık dışında bir başlığa yazacağımı da düşünmüyorum.

    tavır çirkin, uygulama çirkin, sessizlik hepsinden çirkin. bir sözüm de (bkz: burası özel şirket) diyen mal değneklerine. bak kardeşim, özel bir şirket de olsan, paydaşlarına bir ticari yol haritası üzerinden güven verir, yol gösterirsin. isteyen seninle yürür, müşterin olur (bkz: bizim gibi), isteyen bunu beğenmez ve başka bir şirketin müşterisi olur.

    sen maç devam ederken adam ya da kadın kayırmak için politikanı değiştiriyorsan, insanların da buna ses yükseltme hakkı vardır kusura bakmayacaksın. bu düzeni alkışlıyorsan zaten senin de bu zayıf karakterle bir meriç olmaktan öteye gitme şansın yoktur. ezcümle, bizim gibi yaşlı kurtların midesinin almayacağı işler bunlar.

    aynen ismi geçen yazarı eşiniz rahatsız oldu diye uçurduğunuz gibi, birgün yazılanlar bir muktedirin eşini rahatsız eder ve o da kocişine komple sözlüğü kapattırırsa ağlamaycaksınız o zaman. siz bu mecrayı var eden insanların tüm değerlerine tek bir hareketle küfrederseniz sadece nefretle anılırsınız.

    evli evine, köylü köyüne.