windowsguvenlikduvari2
profili

  • denize girmenin çok saçma olması

    bir önerme.

    fakat önermeyi öne sürerken kullanılan metot bir hayli saçma. alternatifi var diye bir şey neden saçma oluyor? serinlemek için girilen denizin alternatifi duş olsa bile, ki bence değil, bu neden diğer alternatifi saçma yapsın ki? o zaman bu önermeyi tersten de kurarız yani. mesela; başlık "duş almanın saçma olması" olsun.

    "genelde serinlemek için duş alıyorlar. saçma. boşa su israfı. git denize gir. hop serinledin. hem gereksiz yere su da israf etmedin. hem evde otur otur sıkılmak yerine gidip biraz sosyalleşmiş, halk arasına karışmış olursun."

    mantıklı mı şimdi bu?

    benim için denize girmenin en güzel yanı, bir sürü canlıyı görmektir. çok sığ yerlerde bile takarsın gözlüğü, çeşit çeşit canlı görürsün. ayrı bir dünyadır. kafan suyun içindeyken duyduğun ses ile birlikte başka bir boyutta gibisindir. tabii başlıktaki mantığa göre yine saçma olabilir. evde küveti doldurup, içine 2-3 balık atıp, kafamı da suya sokup balıkları izleyebilirim. alternatif ise alternatif.

  • lebron james

    getirin oradan bilmem neyi ne demek yahu? giannis finale çıkıyordu da elinden mi tuttuk? o harika boston finale çıkacaktı da tehdit mi ettik? dünyanın en iyi oyuncusu kawhi(!) konferans finaline gelmek istedi de sana yasak mı dedik? final yahu bu. normal sezon maçı sanki. çıksaymış o zaman o yıldızlar lebron'un karşısına. lebron finalde karşısına bir süper yıldız çıkmadı diye de mi suçlu? bu lebron size ne etti?