2018: bu ne boyle adamlar lineayi makyajlayip ayni motorla arabayi satiyorlar. bunu alacagima ikinci el passat alirim daha iyi.
2019: aslinda kasasi cokta fena olmamis teneke falan ama yeni model araba sonucta ama yine de bunu alacagima ikinci el jetta alirim daha iyi.
2020: ya ne guzel arabaymis bu egea gidip paslanmis dsgli jetta, benzini icen insignia alacagima en azindan yeni model bir araba almis alirim uzun yillar mis gibi binerim.
2021:(muhtemelen) ah be keske kredi faizleri gecen seneki gibi dusse de egea alsam cok super araba adamlar gercekten kendini gelistirmis albea, lineadan sonra cok yol kat etmisler. multijet motor 1 milyon kmye kadar gider diyorlar. hem yeni jettalar bile egeaya benziyor adamlar biliyor bu isi aga.
melenos1 profili
-
fiat egea