elma alan satan ac maymun4
profili

  • erdoğan'ın tüm ihaleleri canlı yayınlayın talimatı

    canlı demedim. camlı dedim. buzlu bir camın arkasından..

  • süleyman soylu tarzı soru cevaplamak

    + sedat peker'in maaşa bağladığı akpli siyasetçi kim?
    - şu an recep tayyip erdoğan türkiye cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı. doğru mu? doğru. ismi recep değil mi? öyle. peki buradan yola çıkarsak 15 temmuzda ben erdoğan'ın yanındaydım. var mı itirazı olan? sorduğunuz soruya gelelim. kadıköy ilçe emniyet müdürünü kim aldı görevden biliyor musunuz? o adam gaziosmanpaşada doğdu. doğdu mu? doğdu. annesi var babası var.
    + sayın soylu benim sorum bu değ...
    - bi saniye ismail bey bi şey anlatıyorum. bi dakka oraya da geleceğim. hepsini cevaplayacağım. benim hayatım mücadele ile geçti. 93'te ben bir etkinliğe gitmiştim...

    şeklinde olan.

  • zengin olmasına rağmen lüks araç kullanmayan erkek

    (bkz: vehbi koç)

    "bana sürekli tamahkar, cimri, yemez içmez derler. tamamıyla yanlış bu. ben sadece lüzumsuz para sarf etmenin aleyhtarıyım. otomobilim var bir tane ford, istesem mercedes'e de binerim, daha iyisi varsa ona da binerim fakat kabul etmiyorum böyle bir şeyi kendim için, doğru değil. ama lise yapılacak, hayır işi yapılacak, üniversite yapılacak, paranın memlekete bir faydası olacak, ondan parayı hiç esirgemem "

  • #challengeaccepted #womensupportingwomen

    challenge ne onu hala anlayamadım.

    edit: mesajlarda neye sinirlendiğinizi de anlayamadım. yukarıdaki 5 kelimeyi tekrar tekrar okudum, yok anlamadım. anlasam cevap verirdim. sanırım ben biraz salağım.

    edit2: arkadaşlar challenge'ın kelime anlamını biliyorum. açıklayan elleriniz dert görmesin, hepiniz çok iyi insanlarsınız. ben buradaki challenge'ı anlamadım.

    edit3: arkadaşlar çok sayıda açıklama ve soru mesajı geliyor. tek anlamayan salak ben değilmişim. neyse ki suçlama mesajları bitti. açıklamalar için de teşekkürler ama hala challenge'ın bu olayın neresinde olduğu değil de, ne demek olduğu açıklanıyor. daha anlaşılabilir, "hmm tamam şimdi oldu" diyebileceğim, benim zeka seviyeme uygun bir cevap gelirse tekrar editleyeceğim merak etmeyin.