latios and latias3
profili

  • 2 ocak 2021 marcao'ya verilmeyen kırmızı kart

    marcao milletvekili herhalde dedirten olay. dokunulmazlığı burdan gelse gerek. rakibe tokat atmak, hakeme fiziksel müdahale, onlarca kırmızı kartlık hareketin cezasız kalması. ben artık şaşırmıyorum bile.

  • altay bayındır

    hakkında yapılan karalama kampanyaları arşa ulaşmış genç ve yetenekli kaleci. üzücü olansa bir takım fenerbahçe taraftarının bunlara kanmış olmasıdır. bu gibi haberler büyük ölçekte de malum spor kanallarında ve malum spor gazetelerinden geliyor.

    malum gazetelere göre trabzonspor ile şampiyonluk yarışında bulunan, fenerbahçe gibi ligin ikinci yarısında kopmamış nerdeyse ligin son haftasına kadar iddiası olan, savunması fenerbahçe'ye göre mükemmel derecede oturmuş takımın kalecisinin değeri 45-50m €. altay ise beş para etmez.

    altay sene başından beri stoperlerinden en az birinin devşirme olduğu, defansif kurgusunu bir türlü oturtamayan, dolu dizgin şampiyonluk yarışında ilerlerken hakemler tarafından ince ince değil kalın kalın doğranan ve oyuncuların genelinin bunun sonucu olarak bizi şampiyon yapmayacaklar düşüncesine kapılması üzere performansının düştüğü bir takımda oynuyor.

    22 yaşındaki altay 32 lig maçında 44 gol yemiş, 24 yaşındaki uğurcan 32 lig maçında 39 gol yemiş. birinin dünyanın en iyi kalecisi olurken diğerinin işe yaramaz bir kaleci olduğunu düşününce hiç te fena değil gibi.

    altay'a şans verilmeye devam edildiği taktirde fenerbahçe yıllarca kaleci derdine düşmeyecektir. sadece biraz sabır lazım. fenerbahçe sabredecek bir kulüp değildir diyen arkadaşlar da var. onlara da birkaç sözüm var.

    arkadaşlar fenerbahçe oyuncu satmadan oyuncu alamıyor. sizin hayalinizdeki gibi transferler yapabilecek bir maddi durumda değil. bu takım devre arasında limit muhabbettine sol bek bile alamadı. eğer hatırlıyorsanız birileri doblo fiyatına oyuncular alırken fenerbahçe'ye müsade edilmedi.

    takımın ne sol beki ne sağ beki ne stoperi ne de yedek forveti var. bana kalırsa ve başkanın belirttiği üzere 2 adet te kanat eksiği var. hangi parayla alacağız? ya vedat, ya ozan, ya luiz gustavo satılacak. başka yolu yok. takımınızda her şey dört dörtlükmüşte tek dert altaymış gibi konuşmayı bırakın. bu yaptığınız üstünde pantolon ve gömleği olmayan adamın ama benim çorabım yırtık demesinden başka bir şey değil. lütfen mantıklı düşünün ve altaya sahip çıkın. senelerce volkan demirelin kalecilik yaptığı bu takımda altay hayli hayli yapar.

    edit:imla

  • enes kanter'in fb ile ilgili instagram paylaşımı

    enes kanter denen fetöcünün çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığı paylaşım. fetö ise hala taktik değişmemiş bunu da anladık. çıksın arayanları bir açıklasın bakalım.