bpol1
profili

  • 17 temmuz 2020 seyfi dursunoğlu'nun vefat etmesi

    sevgili z kuşağı ve de youtube ile büyüyen çocuklar.

    biz gençken diyelim, televizyon programları şu an izlediğiniz bazı youtuber larin yaptığı şeyi yapıyordu. özgürce konuşusan insanlar vardı, medenice tartışan insanlar, yeni fikirler üretenler, konuk alanlar, konuk olanlar, sevdikleri insanların tanitimini/reklamini yapanlar, sizin challenge dediğiniz büyük küçük yarismalar yapanlar vardı. izleyicilerine ödül verenler vardı. aynı camiadan arkadaşları,dostları vardı.

    mesela, o zamanlarda da rtük 'e karşı rahatça tv de konuşabiliyordun, izleyici olarak katildigin programda yemek yiyebiliyor, içki icebiliyordun, izleyecilerden şanslı olanlar ödül kazaniyor, yarışmalara katılabiliyordu, ortak tanıdıklarınıza herkesin önünde laf sokabiliyor kime ne kadar şaka yapacagini bildiğin için buna sen karar veriyordun, ertesi gün seni onlarla kavgalı durumda gösterecek zihniyette insalar yoktu, eşcinsellik hakkında konusabiliyordun, haksızlığa karşı sesini duyuran bangır bangır bagirabiliyordun ve bir çoğumuz için en önemlisi olan seks diyebiliyordun.*

    bizim bugunlerde sizinle birlikte savastigimiz herşeye biz gençken sahipmisiz ama değerini bilememisiz, savasamamisiz veya birlik olamamisiz, zincir bizde kopmus. belki de bu yüzden size ancak bu kadar kişi ile destek olabiliyoruz. zinciri kopartmadan eskisi gibi bir bütün haline getirmeniz için anca bu kadar destek olabiliyoruz. bu yüzdendir beklentimizin bu denli yüksek olması.

    sizleri bu kadar ağır eleştirmemizin nedeni belki de bundan dolayıdır. biz yapamamışız siz yapın. siz neyi istiyorsanız buna sahip çıkmak adına birlik olun, beraber olun.
    birlikte olduklarınızla ne için, neye sahip olacağınız için birlikte olduğunuza bakın.
    mesela, ne ile eğleniyorsanız ona sahip olmak için birlik olduğunuz insanlarin tipine,cinsine,rengine,tipine,maddi durumuna, medeni durumuna,aşk hayatına,engeline,boyuna,saçına,vücuduna vs. vs. bakarsanız başkalarının eğlencesi ile eğlenmeye maruz kalırsınız.

    velhasıl kelam da diyelim de yaşlı ve sarhoş olduğumuz netlessin.
    bugün seyfi dursunoglu'nun vefaat haberinden sonra izlediğim bir huysuz virjin videosu bana bunları yazdırıp, pişmanlıklarımı ve ümitlerimi gösterdi.

    huzur içinde yat, seni yasaklayanlar senin kadar huzurlu yatamayacak.