wtfiswrongwithme5
profili

  • 27 kasım 2022 göztepe altay maçı

    amk hapçı ibneleri. inşallah birbirinizi yiyerek bitirirsiniz.

    üniversite yıllarında izmir atatürk olimpiyat stadının önünden belediye otobüsüyle geçiyorduk. tam da bir maç çıkışına denk gelmiştik. bu orospu çocukları, ben dahil olayla hiç ilgisi olmayan vatandaşların bulunduğu otobüse saldırmışlardı. yerden söktükleri parke taşlarını otobüsün camlarına fırlatmışlardı. kucağında bebeği olan insanlar vardı otobüste. cam kenarında oturuyordum. 2 gün boyunca gözümün içinden cam kırığı ayıkladım. nerdeyse hepsi uyuşturucu etkisi altındaydı.

    o yüzden en iyinizin ta anasını sikeyim. vandal orospu çocukları...

  • bitcoin

    fed in faiz kararından sonra önce yukarı sonra aniden aşağı yönlü hareketiyle hiç bir matematiği, mantığı ve öngörülebilirliği olmayan siktiriboktan bir yatırım aracı.

  • kübra par

    8 milyon kişinin izlediği yayında "süre", "reklam" diye ağlamak? ben de buna tutuluyorum arkadaş. işleyişi bilmem ama süreyi 15-20 dk geçsen hapis cezası almazsın herhalde?

    edit: bu işlerden anlayan bir suser bilgilendirdi sağolsun. anladığım kadarıyla günün sonunda işin ucu yine paraya çıkıyor. yayının önemine göre şirketler normalden daha fazla para ödeyip reklamlarını bir nevi rezerve ettiriyorlar. kanal da seve seve anlaşmaya uymak zorunda kalıyor. belli ki yaptırımı var. neticede ölmüşlerin ruhuna yayın yapmıyor tabiki adamlar. sen, ben de burada vatan millet sakarya diye izliyoruz işte...

  • tek hakkınız olsa türkiye'de neyi düzeltirdiniz

    üniversite sınavında eğitim fakültesi giriş puanlarını tıp fakültesi seviyesinin biraz altında, öğretmen maaşlarını da bugünün şartlarıyla minimum 12 bin tl olacak şekilde düzenlerdim. lise son sınıfta, üniversite tercihi yapılırken "en kötü ihtimalle öğretmenlik yazarsın" algısını yok ederdim. bugün demokrasi diye yırtınan, en az onbinde birlik dilime giren pırıl pırıl boğaziçili, odtülü, vs. çocukların öğretmen olduğunu düşünsenize. sonra herşey kendiliğinden yoluna girerdi zaten. fakat ne yazık ki günümüzde at antrenörlüğü ile aynı puandan öğrenci alan öğretmenlik bölümleri var.

  • 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü

    fetocu olarak anılmaktan son anda yırtanların daha bir çılgınca (işemeli sıçmalı) kutladığı, kutlayacağı; alakası olmayanların ise tamamen nötr (noluyoruz amk tadında) kaldığı, kalmaya devam edeceği gün.