vertical smile3
profili

  • asgari ücrete %25 memura %12 vermek

    memurluğu pc başında oturup, tek işi kaşe vurmak sanan, solitare oynamak sanan, hak-hukuk düşmanlarını gördüğümüz/göreceğimiz başka bir başlık.

    memurlar, öğretmenler, doktorlar ne çekti be sizden. bırakın şu kıskançlık krizlerini de şu insanların hakkını savunun.

    edit: özelden söveceğinize imla hatamı düzeltsenize vicdansızlar. düzeltmiyorum işte. hıh.

    edit2: başlık sahibine çemkirmiyorum aslında. birisi entry salıp kaçmış. dediğim hala geçerli aslında. entrylerin devamında bolca memur düşmanı mevcut. özelden beter olun diyenlere de sevgilerimi iletiyorum.

  • yazarların gördüğü en absürt rüya

    portakal olduğum rüya. ağaçta, dalında saatlerce hareketsiz beklemiştim. gözümüz, ağzımız olmadığı için diğer portakallarla iletişime geçemiyorduk.

  • ets tur'un google play puanının 1.1'e düşmesi

    turizm bakanının özel turizm acentası, milli eğitim bakanının özel okulu var ülkede. gençler tepkiyi doğru dile getiriyor. sosyal medya sayesinde bazı mahkemeler doğru sonuç vermeye başladı artık. yeni nesil sosyal medyayı çok güzel kullanıyor valla. tebrik etmek lazım.

    edit: sağlık bakanının özel hastanesi hatırlatması geldi.

    edit2: gençler için bir uyarı daha var. ucuzabilet appi de etstur markasıymış.

    son cevap editi: ayrıca bir kaç tane uyarı aldım. milli eğitim bakanı hisselerini devretti, turizm bakanına ait bir şey yok gibi. bu konuları net bir şekilde bilmiyoruz maalesef. hükümet bu konuda şeffaf değil. bir gov siteden kimin ne mal varlığı var. çocuğunun ne mal varlığı var bakamıyoruz. dolayısıyla köşe yazarlarının, televizyon habercilerinin, haber sitelerinin içeriklerini okuyup kabul ediyoruz/inanıyoruz. kimi a-haber takip edip hayatı güllük gülistanlık yaşar. kimi de gerçeklerle yüzleşir.