i ll be back3
profili

  • iphone 12 pro max vs xiaomi redmi note 10 pro

    amiral gemisi katili ünvanıyla piyasaya çıkan xiaomi mi9 t pro telefonumla günde 2-3 saat arası pubg mobile oynuyorum. 60 fps sabit alıyorum hdr grafik ayarlarında hemde. telefonu alalı 2 sene olacak neredeyse. hala aynı performansta. hala bataryası çok iyi.

    2,84 ghz snapdragon 855 chipset var telefonda. ekran 6,4 inç amoled. sony ımx586 sensörlü 48 megapiksel + 13 megapiksel ultra geniş açı + 8 megapiksel telefoto kurulumuyla gelen kamerası 4k 60 fps video kaydı yapıyor. 27w kablolu hızlı şarj 20w kablosuz hızlı şarjı var. parmak izi okuyucusu ekranda ve neredeyse yıldırım hızında. pop-up kamerası ile çentiği ortadan kaldırmışlar.

    aldığım günden bugüne kadar bir kere takılmadı, bir kere kasmadı. bir kere tık demedi. aldığım günkü kararlılıkta çalışmaya devam ediyor.

    lütfen redmi serisi ile mi serisini karıştırmayın. xiaomi telefonları da küçümsemeyin. benim gibi aynı güçteki iphone'a verecek fazladan 10 bin lirası olmayan garibanlara tevsiye ederim bu telefonları.

    kullanmadan bık bık öten yavşaklara da kulak asmayın.

  • rıdvan dilmen

    kayseri-beşiktaş maçının ardından maçın var hakemi cüneyt çakır'a penaltı pozisyonu için ''sana ne cünyet çakır'' diyerek ağlayan eski futbolcu. ben de sana ''sana ne rıdvan dilmen'' diyorum. ağla ağla açılırsın.

  • en iyi alkol ve yemek ikilisi

    buz gibi bira ile yağda kızartılmış herhangi bir şey. hem ferahlatır hem de kafayı güzelleştirir.