elennon3
profili

  • köprüde boğazı kesildiği iddia edilen asker

    edit: başlık köprüde boğazı kesilen askeri öğrenciler başlığından taşınmıştır. iddia yoktur bilakis gerçeklerdir.
    bu da raporudur.görsel modlar başlığı eski yerine taşırsa sevinirim.

    15 temmuzu 16 temmuza bağlayan gece köprüde boğazı vatandaş tarafından kesilen askeri öğrencilerdir. otopsisine bakıldığı zaman darp, kesici alet ve boğulma. otopsi haberi

    tatbikat var diyerek yalova'dan, devletin onlara tahsis ettiği otobüslerle köprüye götürülüyorlar. otobüslerden birisini halk durduruyor. darbe var deniyor. halk ile istiklal marşı okuyorlar. istiklal marşı haberi

    kalanlar gece 2 gibi köprüye varıyorlar. otobüslerden dahi çıkmıyorlar. polis geliyor silahlarını topluyor. bunları köprünün ortasına oturtuyor. bekliyorlar. saat 5 gibi hava aydınlanırken bir grup dini kinine dönüşmüş grup allahuekber nidalarında oturan askeri öğrencilerin üstüne koşuyor. dövmeye başlıyorlar. görsel

    kimisi hızını alamıyor linç ediyorlar. bazısının boğazını kesiyorlar. gözünü oymaya çalışıyorlar. yılların intikamını 18 19 yaşındaki askeri öğrenciden çıkartıyorlar.

    gelelim doğru bilinen yanlışlara:

    halka ateş ettiler yalanı: halka ateş eden askeri öğrenci yok. çünkü kendilerine zimmetli mermi sayısı tam çıkıyor. parmaklarında da barut izi çıkmıyor. hepsinin balistik raporu temiz çıkıyor. balistik haberi

    darbeden haberleri vardı yalanı: yalova kampında askeri öğrencilerin tuşlu telefonları dahi olmuyor. hatta pilli radyo bile yasak. askerliğini yapanlar bilirler. ergenekon kumpasından sonra bu tedbirler daha da artmıştı. walkman bile yasaklanmıştı orduda.

    soruları çaldılar yalanı: darbeden yargılanan öğrencilerin sınav sonuçları tekrar kontrol ediliyor. benzeyen çakışan yanlış, benzeyen cevaplar, yani 2010 kpss sindeki sisteme rastlanmıyor. ben şahsi olarak hiçbirisinin çalmadığını düşünüyorum. çalsalar bile ağırlaştırılmış müebbet almalarını gerektirmez.

    fetöcülerdi yalanı: bunlar tutuklandıktan sonra evlerine baskın aramalar yapılıyor suç delili aramak için. bildiğim kadarıyla bir tane öğrencinin evinden yasaklı yayın diye bahsedilen dede korkut hikayeleri çıkıyor. hiçbirisinde fetöcü olduklarına dair delil bulunamıyor ve bu dava düşüyor. sadece darbeden ceza alıyorlar.

    benim de çok fazla bilgim yok bu konularda ama harbiyeli annesi melek çetinkaya'nın bir kaç videosunu izledim sonra da araştırınca bunlar çıktı. köprüde olan tanıklarla konuştuğumda askeri öğrencilerin hiçbir şey yapmadığı. halkın onlara sigara verdiği, su verdiği onları bu millet sizinle sloganı ile uğurlayıp istiklal marşı söyledikleri sonra polise teslim ettiklerini söylediler. bunu da mahkeme huzurunda söylediler. iddianamelere geçti.

    bunca travma yaşamalarına rağmen bu öğrenciler müebbet aldı. ben devlet büyüklerimize inanıyorum. bu davalar tekrar görülecektir. umarım bu aileler yalnız bırakılmayacaktır.

    harbiyeli annesinin de dediği gibi: "40 yıllık fetö'nün cezasını askeri öğrencilerden çıkarmayın."

    buradan tüm şehitlerimize rahmet, tanrı'dan huzur dilerim.

  • 35 bin görüntüleme 35 bin dislike

    sayın reisimiz elhamdüllillah başarıdan başarıya koşuyor. yeni başarısı da bu sanırım.

    bkz

    edit: #oymoyyok etiketi twitter'da dünya gündeminde birinci sıraya yerleşmiş.

    arkadaşlar bir youtube'umuz var onu da kapattıracaksınız.

    sizi like atmaya davet ediyorum.

  • atatürk'ü ingiliz belgeleriyle savunmak

    ulan türk arşivi inanmıyor.
    ingiliz arşivi inanmıyor
    kanada norveç isveç hepsini koymuş adam oraya inanmıyor.

    kardeşim ne göstersek inanacaksın tam olarak?