defansif kanat forvet1
profili

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    acun ılıcalı’nın egosunu beslemesi kabak tadı verdi.

    tamam ayak tenisinde ve futbolda profesyonel futbolcu sercan’ı yendin, voleybolda senelerce voleybol oynamış evrim’i yendin, basketbolda profesyonel oynamış barış’ı yeniyordun berabere bitirelim dedin..

    tamam ya kral, sensin. her şeyin en iyisi sensin, sen yenilmezsin, seni kimse yenemez, sen en güçlüsün.

    yarışmacıların instagramda gördüğü ilgiyi bile kendine çekmek için sürekli canlı yayınlara başladın, instagramı diline doladın.

    bak artık kabak tadı vermeye başladı, sürekli bir kurgu var onun da farkındayız. reality show bahane egoyu beslemek şahane.

    tamam anladık, senin de dediğin gibi dominikte 3 gün kalınca sıkılıyorsundur, ama yetmedi mi? ingiliz atı gibi her gün yarıştırdığın yarışmacılarla aşık atıyorsun. bilinçli herkes barış ve berkan gibi basketbol geçmişi olan adamların seni ve saz arkadaşlarını tokat manyağı yapacağını bilmiyor mu? en iyi sen biliyorsun ya neyse.

    sercan ayak tenisinde seni 2-0 yenerken 3-2 yenilmesi falan, evrim nisa ikilisi seni tokatlerken birden yenilmeleri falan, barış berkan ikilisi içinizden geçecekten birden sizin öne geçip, sizi yakaladıkları an hadi berabere bitsin demeler falan. tabii lan kurgu falan değil, kesin yaşanmıştır senin galibiyetlerin. kaybedersen imajın zedelenir, kaybedersen dalga konusu olursun, kaybetmemelisin. çünkü kanal senin, yarışma senin, yarışmacılar da senin işçilerin. hakiki tosun paşa sensin, tebrikler.