yadedilmis topraklar4
profili

  • 5 ocak 2022 mey'in alkol zammı

    düşünsene artık içmek için bir mekana gideceksin mekan size anlaşmalı bankalarımız ile adisyonu ödemek için düşük faizli 36 ay kredi çekme fırsatı verecekler o derecedeyiz şuan

  • sergen yalçın

    silik, ne istediğini bilmeyen karakterlerden manager (yönetici) olmaz.

    adam daha kendi kariyerini yönetememiş, yetenek jürisi falan olmuş.

    aklında teknik direktörlük kariyeri olan birisi yetenek jürisi olur mu abi? jürgen klopp'u beatbox yapanları dinleyip evet-hayır derken düşünebiliyor musunuz? düşünemezsiniz.

    sergen'in mesleki tutkuları yok, maddi kaygıları var, yeterli miktarda parası olsaydı futbol maçı izleyeceğini bile sanmıyorum.

  • lionel messi

    premier lig'de 13 kez şampiyon olmuş, ronaldo'yu futbol piyasasına bizzat elleriyle sokmuş adam, sir alex ferguson, messi'ye gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diyor, fakat fm-fifa-iddaa üçgeninde beynini yakmış ekşi yazarımız tabii ki kendisinden daha iyi biliyordur. carabao cup, aynen kanka.

    edit: premier lig efsanelerinin messi yorumlarını da verelim.

    john terry: "messi, çok açık bir şekilde gelmiş geçmiş en iyisi. ona karşı oynamak benim için çok büyük bir zevkti. kariyerimi sonlandırdığımda, arkama baktığım zaman, tarihin en iyisine karşı oynamış ve kendimi test etmiş olduğumu göreceğim."

    steven gerrard: "messi sadece istatistiksel olarak iyi değil. ronaldo'dan çok daha iyi bir takım oyuncusu, takım arkadaşları için yaratıyor. gelmiş geçmiş en iyi futbolcu, inanılmaz bir yetenek."

    roy keane: "messi'nin oyununda bir zayıflık görmek için bakıyorum ama bulamıyorum. maradona'nın büyük hayranıydım, şu anda ronaldo'nun da hayranıyım, ronaldo iyi, fakat messi gelmiş geçmiş en iyisi."

    frank lampard: "messi sadece bu zamanın değil, tüm zamanların en iyi futbolcusu. onu izlemeyi, karakterini ve tevazusunu çok seviyorum."

    wayne rooney: "ronaldo mu messi mi? messi. messi benim gördüğüm en büyük futbolcu."

    gary neville: "manchester united'ta ronaldo ile beraber oynadım ama korkmamalı ve gözlerimizle gördüğümüz şeyi kabul etmeliyiz, messi şüphesiz dünyanın en iyi futbolcusu. özel bir yetenek. görülmüş en iyi futbolcu olabilir."

    graeme sounnes: "yaşım 60'dan fazla ve hayatım boyunca onun gibisini görmedim. ben büyürken zamanın en iyi futbolcusu pele'ydi, şimdi de oynasa büyük bir futbolcu olabilirdi, ancak messi onu geçti, aynı zamanda maradona'dan da çok ileride.

    gary lineker: "hiçbir zaman maradona'dan daha iyi bir futbolcu geleceğini düşünmezdim, ama messi onu geçti. bir dahi. hiçbir futbolcu onun kadar zevk veremez. hiçbur futbolcu onunla aynı klasmanda değil."

    arsene wenger: "messi açık ara farkla dünyanın en iyisi, en ufak hatanızı size ödetiyor."

    garry armstrong: "platini, maradona ve cruyff'a karşı oynadım, george best ile aynı takımda oynadım. çok büyük isimlerdi, ama hiçbiri messi'nin yaptıklarını yapamadı. öncesinde, karşılaştığım en iyi futbolcu maradona, birlikte oynadığım ise george best'ti, ama artık söylemeliyim ki, messi gibisini görmedim."

    dimitar berbatov: "ronaldo harika. idmanlardan önce ve sonra nasıl çalıştığını çocuklarıma anlatmaya çalışıyorum, fakat messi gelmiş geçmiş en iyisi. benim sevdiğim türde, komple bir futbolcu. oyunu herkesten iyi görüyor."

    bacary sagna: "messi dünyanın en iyisi. futbol, o oynadığı zaman, inanılmaz kolay gözüküyor."

    ray hudson: "herkes, insanların tanrının gözünde eşit olduğundan bahseder, messi bunun hakkında insanı düşünmeye zorluyor."

    ian wright: "dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu. kimse yanına bile yaklaşamaz."

    pep guardiola: "onun hakkında yazma, onu tanımlamaya çalışma; sadece izle."

  • belçika'da 1500 euro vs istanbul'da 6000 tl

    fakir her yerde fakir. iki türlü de boktan bir hayatınız olur.