pisfulkungfucu4
profili

  • fatih terim

    nasil galatasaraydan buyuk degildir? adam mustafa cengize ragmen gobekli ardayi getirip birde burak elmasi baskan sectirdikten sonra ardayada kendinede zam yaptirmadi mi? bu sene 30 milyon euroluk transfer yaptirdi toplasan 3 milyon euro etmeyecek takim kurmadimi? ne oldu o kadar paraya, kimin cebine dogru buharlasti? neden kimse fatih terimden hesap soramiyor? neden bugun fatih terime kimse laf sokamiyorda bir gerizekali genel kurulda yaptigi konusmasinda "borok olmoso oy vordogom ocon sozlorden ozor doloyorom" diye aklinca gunah cikartip butun sucu fatih terimden alip burak elmasa yukluyor?

    galatasaraylilar ne kadar kabul etmesede fatih terim galatasaraydan buyuktur...sartlar olgunlastiginda yeniden galatasaraya donmenin hesaplarini yapmaktadir... cunku galatasarayin daha soyulacak cok parasi vardir.

  • vitor pereira

    sorunda burada. turk insani basari denen seyi sadece macin sonucu lehine olmussa kabul ediyor. malesef turk insaninin bu ongorusuzlugu yuzunden bir baltaya sap olamadik ulkece.

    vitor pereira neler basardi?
    1-takimdaki ciban baslarini temizledi
    2-takima yeni bir sistem oturtmaya basladi
    3- gencleri kazandi
    4-yonetimle arasinda saglikli idare edilebilir bir iliski kurdu
    5-taraftari kazandi
    6-takimda disiplini kurdu ve patron benim dedi.
    7- su ana kadar oynanan futbolla ilerisi icin umit verdi ve kayipsiz bir sekilde ilerlemesini bildi.

    dahada basardiklarinin listesi uzayip gider. ama su anda isler yolunda giderken en ergen taraftar bile vitor pereiraya sahip cikar. asil mesele gelecek yenilgiler sonrasi hocamiza sahip cikmak. su ana kadar basardiklarindan sonra zaten bu sene sampiyon olmasakda ben raziyim, sende razimimisin kardişim?

  • 1 doların 100 tl olması durumunda yapılacaklar

    hemen bir el arabasi alirim. ne demek istedigimi 1921-1923 almanyasinin icler acisi ekonomik halini bilenler anlar...

    not: ilk entrymde 1930 larin almanyasi olarak yazmistim, kusura bakmayim aklimda yanlis kalmis. @sonderbar sagolsun bilgilendirdi beni.

  • düğün sektörünün çöküşe sürüklenmesi

    bu baslik "korona virusun iyi yanlari" basligina tasinacaktir