sevimsiz karga5
profili

  • 28 kasım 2021 yeni malatya galatasaray maçı

    size bir şeyler söylemek istiyorum emre ve barış. takımın haftalardır anası sikilmiş. derbisi, avrupa maçı, hafta içi ve sonu sıkışık takvimde çok ağır tempo. siz yorgun değilsiniz, genç adamlarınız, karşınızda zayıf bir rakip, hava şartları ve zemin futbola müsait. hoca size bu takvimde şans vermiş ve sizden yardım istemiş, 1 maç amına koyayım 1 maç yardım istemiş. sizin ben oynadığınız topu sikeyim. sizin ben kazandığınız milyonlara sıçayım. terbiyesiz, karaktersiz, gamsız herifler sizi.

  • 12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçı

    amına koyayım ne zevkliymiş defans hatası ile gol atmak. hep bizim salaklar yapıyordu hata şimdi empati yapabildik. hiç bir bok oynamıyorken gol atıyorsunuz. çok iyi lan zevkliymiş.

  • bizim çocuklar

    canımız çocuklar. biz işten çıkıp koşa koşa maça yetişmeye çalışırken çıkıp yarak gibi top oynayan delikanlılar onlar. biz 3 kuruş maaş ile geçinmeye çalışırken milyon dolarlar kazanan bebişler onlar. biz pazartesi günü turnuvadan elenmenin üzüntüsü ile işe gidecekken maldivlere gitmek üzere bavullarını toplayacak minnoşlar onlar. sevdiğimiz kız yüzümüze bakmazken dünyanın en güzel hatunlarını götürecek olan yakışıklılar onlar. bizim çocuklarımız onlar. kuzucuklarımız bizim onlar.

  • sürüş esnasında ölümle sonuçlanabilecek hatalar

    sürüş esnasında koltuk ayarı yapmaya çalışmak. aman aman. kazaya sebebiyet verebilecek çok tehlikeli bir aksiyondur. birden bire koltuk geri kayıverir ise ve 2 metre bacak boyunuz yok ise frene ulaşamazsınız ve gömçürüverirsiniz bir yerlere. özellikle acemi şoförlerin bu konuda dikkat etmesini ve kesinlikle böyle bir işe kalkışmamasını tavsiye ederim. 10 yıl önce yaşadım, anlık içime sıçtım. ördek gibi ayaklarımla pata pata çaresiz bir şekilde ne yapacağımı şaşırdım. yatarak frene falan basmıştım:)

  • 12 nisan 2020 rte-soylu tiyatrosu

    yaklaşık 2 saat süren ve tüm ülkenin heyecanla takip ettiği bir tiyatro oyunu olmuştur.

    edit: @gamsizokuz adlı yazar arkadaşımızın ricası üzerine fragmanı da şuraya koyalım.
    https://twitter.com/…_tr/status/1249429892518772738

    edit2: halkın tepkisinden dolayı istifanın kabul edilmediğini düşünen arkadaşlar var. çorlu tren kazasında ulaştırma bakanına tepki gösteren ve istifasını isteyen halk farklı bir halk mı? soma'da yüzlerce insan öldüğünde enerji bakanının istifasını isteyen halk farklı bir halk mı? neler oldu ülkede de kimse istifa etmedi bu güne kadar. bu olayda istifa edecek kadar karakterli olduklarını mı düşünüyorsunuz?

    edit3: #105310610
    arkadaşımız oyunu güzel özetlemiş.
    dikkat spoiler içerir.

    bonus:
    https://youtu.be/xiqcvk56cxm