schhhhhh11
profili

  • kürtçe konuşamazsın diye bağıran ırkçı türk kadın

    yazık, özürlü galiba.

  • süper lig tarihinin en iyi frikikçisi

    (bkz: pierre van hooijdonk)

  • söylerken zevk veren eski kelimeler

    bilmukabele

  • türkiye'nin çok fazla kenevire ihtiyacı var

    kesinlikle katıldığım önerme. zira, boş kafayla çekilmiyor bu ülke.

    edit: işin şakası bir yana ben de acilen kenevirin yasal hale getirilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. çünkü dünya ülkeleri zaten başlamış yasallaştırmaya ve finalde biz de yasallaştıracağız. bu ha 1 yıl, ha 10 yıl, ha 15 yıl sonra ama şuan yasallaştırırsak büyük bir turizm patlaması yaşarız. çeteleşmeler ve illegal düzen değişir. esrarı her türlü içecek olan insanlar devlet kontrolünde daha temiz, daha saf ve daha ucuz esrar temin edebilir ve bonzai'ye bulaşmaz, ölümler azalır. sanayi ve üretimde (özellikle de tekstil alanında) büyük gelişme gösteririz ve çevremizi daha az kirletmiş oluruz. ürettiği oksijen ile tertemiz oksijenli bir havamız olur. kanser tedavisinde en etkili ilaçlardan biridir. yakın zamanda arkadaşımın annesi akciğer kanseriydi ve tedavisinde kenevir yağı kullandılar ve akciğer kanserini atlattı kendisi. anksiyete ve depresyon tedavisinde en etkili ilaçlardan biridir yine kenevir.
    velhasılı kenevirin üretiminin ve keyfi kullanımının yasal hale getirilmesi ekonomi başta olmak üzere, çok farklı alanlarda büyük olumlu gelişmelerin öncüsü olacaktır. yeni dünya düzeninde böyle bir yasağın sonsuza dek kalmayacağını hepimiz biliyoruz. neden şimdiden yasal hale getirip kaymağını yemiyoruz? ha işte bu bir soru işareti.

  • ign tüm zamanların en iyi oyunu anketi

    half life 2 ilk turda elenmiş. oy verenlerin çoğunluğunun çoluk çocuk olduğunu anlamak için yeterli bence.

  • istanbul depremi için 800 bin tl bütçe ayırılması

    istanbul'da ortalama bir daire parası etmeyen bütçe.

  • tokat kızlarının tükiye'nin en güzelleri olması

    hep yokluktan oluyor bunlar. çok zor çoook!

  • 8 bin tl'ye televizyon almanın mantıklı açıklaması

    sadece bir gecelik kalacak, gece bitiminde sökülecek olan bir düğünün dekoruna milyon tl'ler harcandığını görmüş biri olarak böyle şeyler devede kulak kalır diyorum. bizimki fakir vizyonsuzluğu. adamlar sadece bir gecelik partilerinde içilen kokaine ne paralar harcıyor bir bilseniz...

  • sakal bırakma nedenleri

    kadınlar neden saçlarını uzatırsa o sebepten.

  • breaking bad'e başlayanlara söylenmek istenen söz

    öyle biraz izleyip "ya sıkıldım bıraktım! sıkıcı dizi." falan derseniz sikerim belanızı! akıllı olun, doğru düzgün izleyin şu amk dizisini.

    edit: bu arada dizinin neden yavaş ilerlediğini sorguluyorsanız, şu başlıkta uzun uzun anlattım. işsizlik seviyeniz yüksekse okursunuz (bkz: breaking bad'in yavaş ilerlemesinin sebebi).

  • la casa de papel'i ispanyolca seyreden insan

    her filmi/diziyi orijinal dilinde izlerim. hatta nefret ederim dublaj izlemekten. dublajıyla izlemek küfür gibi, o filme saygısızlık gibi gelir (animasyon filmler hariç tabi). ha bir de ispanyolca'yı da anladığım için gayet keyifle izledim la casa de papel'i.