nefell4
profili

  • yengeç burcu kişilerin ağır intikamcı olması

    hayattaki en en en sevdiğim insanlardan birinin güneş/yükselen yengeç burcu olmasından kaynaklı yaptığım gözleme dayanarak konuşuyorum.
    intikam alamayacak kadar duygusal ama kendisine yapılanı asla ve asla unutmayıp, kin ve nefret beslemeye devam ediyor. bir kere bitirdiği insanı, hayatına bir daha asla almıyor.

  • babanın anneyi aldattığını bilmek

    az önce net bir şekilde öğrendim.

    orospu çocuğu babamın(bundan da artık eminim) telefonda biriyle yazışmalarını gördüm. daha önce fark etmiştim ama az önce o evde yokken telefonuna baktım orospu kadının da orospu çocuğu babamın da silmediği mesajların fotosunu çektim. daha önce fark edip baktığımda net bir şeyler görmemiştim ama bu sefer seni seviyorum janım bir foto at mesajı gördüm. kadının seks yok diyip güldüğü mesajını gördüm.
    1 ay önce hastanede yatan babamın altını temizleyen annemi düşündükçe ağlamaya engel olamıyorum. i

    ben nerdeyse 30 yaşına geldim. benim hayatımla ilgili yaptığı şeylerle zaten psikolojimi siktiğin yetmedi. tüm erkeklerle olan sorunlarımın baş sebebi olmadığın yetmedi sanki. bu olayı anneme nasıl söylücem, hala bebek gibi kpcasının etrafında gezityor evde. orospu evladı babama ve orospu babaneme bakıyor. annem hâlâ 30 yıldır aşığım diyor. ebesinin aşkı bu.

    azcık insan olsaydın ya azıcık. benim gözünde bir kıymetim olmadığını zaten biliyordum ama lan o kadın sana yıllardır her anlamda destek oluyor. prasız 3 çocukla bırakıp çalışmaya gittiğinde bile her şeyi toparladı her şeyi.

    kimseyle konuşamıyorum. kimseye anlatamıyorum. keşke ben geberip gitsem de bunun yüküyle yaşamasam. ya da onlar geberse keşke. 1 ay önce o trafik kazasında kurtulduğuna nasıl da şükretmiştik annemle.

    tam diyorum ki her şey yoluna girecek. iyi olacaksın kızım sonra görüyorum hayatın beni daha beter boklara sürüklediğini.

  • lgs 2020

    kardeşimin, 13 yıl önce mezun olduğum okulda yarın gireceği sınav.

    minnoş arada yesin diye de bir şeyler hazırlıyorum şu anda. annem değil de benim kendisinin yanında gitmemi istediği için sabah beraber gideceğiz.
    benim sınava gireceğim sene doğmuştu sıpa. yarın da ben elinden tutup sınava götüreceğim onu. zaman ne garip bir şeysin...

    çok emek verdi. şanssız bir seneye denk geldi ama umarım kardeşimin ve emek veren tüm yavruların sınav güpgüzel geçer. süphaneke dinimiz amin.

    sınav sonrası editi: kardeşim matematik çok zordu dedi. 16 soru yapabilmiş. matematikte genel olarak zorlandığı için 16 soru yapmış olması onu aşırı sevindirdi. umarım hepsi doğrudur. fen dersi normalde de iyiydi zaten sınavı da iyi geçmiş. sözel için de normal denemelerine göre zor olduğunu söyledi. ama türkçe ve ingilizce de 1er sorudan emin değilim gerisinden eminim dedi. maşallah diyeyim ama epey mutlu çıktı sınavdan sıpa. tahminimizdeki gibi matematiği çok zorlamışlar.

  • ekşi itiraf

    bugün, dünya için hiçbir anlamı olmayan ama benim için kocaman olan bir şey gerçekleşti.

    kısa bir süre önce kurduğum minik şirket, bugün ilk işini almış bulunmakta. bir aksilik çıkmazsa tabii ilk işim olacak kendisi.
    öyle büyük bir iş değil ama benim için çok önemli. biraz kötü bir dönemde olsa da yine de çok sevindim. iş; şehir dışında olduğu ve büyük şehirlere giriş çıkış yasak olduğu için nasıl olacak bilmiyorum ama araştıracağım. çalışma izni alınıyormuş diye söyledi arkadaşım.

    bu haberi söylemek istediğim birkaç insana söyleyemedim. umarım öğrendikleri zaman benim kadar sevinirler.