evrim evrim guzel evrim5
profili

  • bizim evin altı kayalıkmış

    müteahhit günlerce zemini kazmak için uğraşmış, zar zor temel atmışlar diye devam eden cümle. sokağa çıkın rastgele 100 adama sorun 99'u bunu söyler. sanırım türkiye kocaman bir kayanın üzerinde yer alıyor :)

  • hatay'da enkazdan çıkarılıp kaybolan kız

    edit: arkadaşlar çok üzgünüm. tuğçe bulundu ama maalesef hayatını kaybetmiş. yardımınız ve ilginiz için teşekkürler.

    acil yardım lütfen!

    tuğçe sadetaş (9) hatay iskenderun yıldırımtepe mah ailesiyle enkaz altındayken yakınlarına haber verilmeden bir yabancı tarafından hastaneye götürüldüğü bilgisi verilmiş ama şu ana kadar haber alamadık. kaçırılmış olmasından korkuyoruz.

    resim linki: görsel
    https://twitter.com/…rul/status/1622893416123179009

  • türk popunun en iyi 5 albümü

    debeye giren saçmalıktan sonra yazma ihtiyacı hissettiğim anket. hadi tüm zamanları geçtim mustafa sandalın jest oldum albümünü şu aşağıdaki şaheserlerden biriyle aynı cümlede kullanmak bile müziğe hakaret.

    1. tarkan - karma (2001)
    kuzu kuzu - hüp - taş - sen başkasın - ay - aşk - gitti gideli

    2. tarkan - ölürüm sana (1997)
    şımarık - ölürüm sana - kır zincirlerini - salına salına sinsice - ikimizin yerine

    3. tarkan - aacayipsin (1994)
    kış güneşi - gül döktüm yollarına - hepsi senin mi - unutmamalı - şeytan azapta

    4. tarkan - adımı kalbine yaz (2010)
    öp - sevdanın son vuruşu - işim olmaz

    5. tarkan - dudu (2003)
    dudu - gülümse kaderine - sorma kalbim

  • erdoğan'ın metin yazarının tembelleşmesi

    reisin hızlı kongre temposuna ayak uyduramayan metin yazarı eskilerden alıntı yapmış diyecektim ama bildiğin copy paste bu :)

    https://twitter.com/…yh1/status/1361789752274477061

  • salgın sırasında yaşlıların şımarık çocuğa dönmesi

    abicim bu nedir ya? her sabah kalkıp annemi ayrı babamı ayrı arıyorum dışarıya çıkmamaları için. tam ikna ediyorum birden ama'lı bir cümleyle çabalarımı boşa çıkarıyolar. camiler kahveler kapanmasa 90 yaşındaki dedem eve girmeyecek. ananeme alışverişe çıkma biz alırız, misafirliğe gitme diyorum haftaya akraba günüm var zaten yakında köye gidicem iptal edemem diyor. yemin ederim 3 yaşındaki yeğenim daha uslu bi çocuk. hiç değilse ısrar edince ses yükseltince anlıyo, lafımı ikiletmiyo. ben başkalarına bulaştırırım endişesiyle peçeteyle tuttuğum kolonyayla başka bir kolonyayı silip, ikinci kolonyayla el dezenfektanımı silip, el dezenfektanımla ellerimi temizleyip alkol zinciri oluşturup virüslere geçit vermiyorum, yaşlılar sokağa çıkıp hastalık peşinde koşuyo. korkutmak için izletmediğim video, söylemediğim yalan kalmadı. yarın ne yalan söylesem acaba diye düşünmekten yıldım. buradan yaşlılara sesleniyorum. silkinin kendinize gelin kardeşim.