nizamicedid3
profili

  • 3 yıllık tıp eğitiminden sonra bölüm değiştirmek

    benelüx ülkerininin herhangi birinin vatandaşı olsaydık kişisel cesaretini kutlar "düşünmen hata hemen okulu dondur, kendini daha iyi ve mutlu hissedeceğin bir disiplinde geliştir" derdim.

    22 yaşındayken 42 yaşını 52 yaşını etkileyecek kararlar verme ihtimalini göz ardı etme, o yüzden hevesini kırmak istemem lakin dişini sık bölümünü bitir.

    tanım:artısı ve eksisi düşünülmesi gereken eylem.

  • sivilceleri yok edecek kesin çözüm

    eğer yüzünüzde sivilce yada benzeri lezyonlar oluşuyorsa dermatolog gideceğiniz en son yer olmalı bunu kafaya bir sokun.

    mantık düzleminde düşündüğünüz zaman zaten bu lezyonlar sizin vücudunuzda doğal olmayan yahut yolunda gitmeyen şeylerin dışa vurumudur.yani kremler losyonlar falan bunlar geçici çözüm olabilir ancak.

    örneğin başınız sürekli ağrıdığında ağrı kesici içerseniz anlık çözüm bulmuş olursunuz ama nörolojik olarak belkide başka bir problemin yansıması o baş ağrısı sadece.

    peki neler yapabilirsiniz ?
    -tam kan sayımı kesin yaptırın özellikle çinko ve magnezyum eksikliği deri için büyük problem oluşturabiliyor.
    -karaciğerenize muhakkak baktırın çünkü karaciğerde yolunda gitmeyen en ufak şey yüzümüze ve sırtımıza sivilce olarak ortaya çıkıyor.
    -hormon testi de muhakkak yapılmalı özellikle kadınların yüzünde ki lezyonların çoğu ani hormon değişikliklerinde ortaya çıkıyor. (eğer kronik değilse)

    bütün bu aşamalarda temizseniz en son dermatolojiye gidin, zira sövmek istemiyorum fakat bu dermatologlar ilaç mümessillerinden en çok para kazanan branş olabilir.zira kendileri sizi kobay olarak kullanıp zart kremi zurt kremi bok püsür şeyler ile uğraştırmayı çok severler.

    entry uzun oldu sağlıcakla kalın.

    edit:erkeğim mesaj kutumun ırzına geçmeyin aq aç köpekleri :d

  • abdi ibrahim personelinin nezih barut videosu

    zavallı insanların aktörü olduğu video.herifte nasıl bir imaj zedelenmesi yarattıysa özel bir ekip kurdurup videoları her yerden kaldırmış, internete pornosu düşen insanlar bu kadar kasmadı be*