glittera2
profili

  • 4 şubat 2023 fenerbahçe divan kurulu toplantısı

    ahahah yaklaşık 2 dk önce, ali koç'un “yine mağduruz” başlıklı açıklaması sırasında adana demirspor maçındaki bir pozisyonu izlettiği sırada, kendi kalecilerinin ceza sahası dışında topu tuttuğu (dolayısıyla kırmızı kart görmesi gerektiği) pozisyon için, “hayır bu değil bunu geç” diye serzenişte bulunduğu toplantıdır. kendi kalecisi kırmızı kart görmeliyken, hemen arkasından yapılan hareket için sarı kart görmeliydi dedi adam ya göz göre göre. vallahi pes. ama allahın sopası yok işte, böyle oynatırlar o pozisyonu, sen de geç geç demek zorunda kalırsın.

    edit: boşuna bana mesaj atmayın sevgili fenerbahçeliler. cevap vermeyeceğim. alıştınız başkanınız gibi ergenlere, herkesi öyle zannediyorsunuz. aynı ergenlikte cevap bekliyorsunuz ama üzgünüm.
    ayrıca, zamanında “hakemler de insan, onlar da hata yapar” demeyecekti başkanınız. zira şu an komik oluyor bu açıklamalar. bu sezonun ilk bilmem kaç maçı galatasaray doğranırken hayat güzeldi, şimdi fenerbahçe doğranıyor diye ağlamayın. gelin birlikte tepki gösterelim dediğimizde dinleseydiniz her şey farklı olabilirdi.

  • telefonu sessizde kullananların elit tipler olması

    telefonum her daim sessizdedir ama bu yüzden neden elit kabul edildiğimi anlayamadım tam.

    edit: vallahi bu entrynin neden bu kadar fav aldığını da anlayabilmiş değilim.