hassan4
profili

  • dünyanın en sinir bozucu sesi

    - bunlaaaaaar...

  • boğaziçi köprüsüne lgbt aydınlatması

    muhtemelen farkinda olmadan yapilmistir. ultra muhafazakar ve saygi gorme fetisisti abi ve ablalarimiz tarafindan itinayla sikayet edilince ozur dilenerek jet hiziyla bir daha olmayacak sekilde kalkar. hatta belki ansiklopedi boyutunda basin aciklamasi bile gorursunuz. cunku onlar 10 yildir kimsenin yasam tarzina mudahale etmedik ama turk aile yapisi falan filan.. ahahah..

  • recep tayyip erdoğan

    bugün erol evgin'e "haaanıııım hanıııım" edasıyla bi el belde atarlanmış;

    http://www.hurriyet.com.tr/…-olsan-ne-olur-40120946

    düşünsene sabah new york times'ı açıyorsun; "obama'dan eric clapton'a: sen sanatçı olsan ne olur virtüöz olsan ne olur" diye manşet. "bunlar kendi şerleriyle, kendi şirretlikleriyle, kendi karanlık ilişkileriyle milleti korkutmaya çalışıyorlar." falan diye karşı apartmandaki teyze edasıyla atarlanmalar..

    bu amcaya bi de reis diyorlar..

  • italyan erkeği

    turk erkeginin yagsiz ve imkanlar sayesinde daha iyi giyineni (daha iyi gelir dagilimi, ve marka olmus tekstil sektoru sayesinde). baska numaralari yok, 1 sene italya'da yasayinca anliyorsunuz. 35 yasinda anasiyla yasayan adam dolu roma'da.. bizimkiler hic olmazsa ev araba alma cilesinde.. hor gorulen turk erkeginden daha seviyesizce espriler yapilan erkek muhabbetleri var.. ayrica en az (hatta daha fazla) turk erkegi kadar abazalar.. pardon turk erkegi abaza tabi italyan erkegi "yatakta bir harika canim hic durmadan kadinligimi hissettirdi"..

    komplimani italyan yapinca "ayh cok zarif, kelimelerle adeta bedenimi yaladi", turk yapinca "ne diyosun sen be pis sapik!?" oldugundan kalani geciniz. yabanci hayranligi sagolsun, turk erkegi en son size iltifat ettiginde 3. sinif hollywood filminde bayat komiklikler yapip bardan hatun kaldirmaya calisan ezik bir loser kafaniza yer etti ve oyle kaldi, gelin itiraf edin.

    is yerine surekli yemek icin gelen turk erkegi birden (birden kismi onemli bak) "bu güzellik nerden geliyor hep aynısın bu tempoda" dese adami dogduguna pisman edersiniz. hicbirsey olmasa oyle soguk bi bakis atar yalandan gulersiniz ki adam kadinlardan sogur.

    "valla o an ne diyim bilemedim "pezzo di merda!" dedim ve yanındaki arkadaşı döndü "italyancada iyiymiş" dedi güldük vs."